Shortlease Mini

Een shortlease Mini bij Dealerleasing

Kies je voor een shortlease Mini? Dan ben je bij Dealerleasing aan het juiste adres. Door een shortlease af te sluiten zit je niet vast aan een lang contract. Daarnaast kan er een shortlease contract voor jou op maat worden gemaakt. Binnen de kortste keren kun jij achter het stuur plaatsnemen van de Mini die aansluit bij jouw wensen. Er zijn veel redenen om te kiezen voor een Mini. Dit is een compacte en stoere auto die je veel op de weg ziet rijden en dat is niet zonder reden. Wanneer je kiest voor een shortlease Mini hoef je geen grote uitgave in één keer te doen, maar betaal je een afgesproken bedrag per maand voor de auto. 

 

De voordelen van het shortleasen van een Mini

Aan een Mini shortlease zitten veel voordelen. Zo kun je helemaal zelf bepalen hoelang jij in deze auto wilt rijden. Hierbij wordt er met jou gekeken naar jouw wensen en jouw rijgedrag. Wanneer je kiest voor een shortlease via Dealerleasing betaal je één vast bedrag per maand voor de auto. In dit bedrag zijn ook de wegenbelasting, het onderhoud en de verzekering meegerekend. Zo weet je direct waar je iedere maand aan toe bent. Doordat er een contract op maat kan worden samengesteld, sluit de shortlease volledig aan bij jouw wensen. Zo rijd je een paar maanden of een jaar in het gewenste model van de Mini collectie. 

 

Waarom een Mini shortleasen bij Dealerleasing?

Wanneer je kiest voor een shortlease Mini kun je terecht bij Dealerleasing. Het voordeel van Dealerleasing is dat je de keuze hebt uit ruim 400 verschillende auto’s voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Doordat we werken met korte leasecontracten, kun je na een aantal maanden weer ruilen van auto indien dat nodig is. Zo rijd je deze maanden in een Mini en kies je de volgende keer voor een andere auto. Mocht de auto toe zijn aan onderhoud, dan wordt er altijd vervangend vervoer geregeld zodat jij weer de weg op kunt. De auto’s zijn vaak binnen enkele uren al op te halen of kunnen door heel Nederland worden geleverd. Kies jij ook voor een shortlease Mini? Maak dan snel een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?