Oordelen over Dealerleasing

Heb jij ervaring met Dealerleasing? Plaats dan een recensie over ons!

Wij worden blij van feedback die wij van onze klanten ontvangen. Natuurlijk zijn complimenten leuk om te horen, maar ook kritiek over Dealerleasing is heel waardevol. Wat is jouw oordeel over Dealerleasing? Laat het ons weten.

 

Waarom een oordeelvelling over Dealerleasing schrijven?

Door een rating aan Dealerleasing te geven en daarbij ook je ervaringen te bespreken kunnen wij onze diensten alsmaar blijven verbeteren. De punten die jij aangeeft als verbeterpunten kunnen wij oppakken, net zoals complimenten die worden uitgedeeld. Ook kunnen jouw beoordelingen toekomstige klanten helpen bij het maken van een keuze voor een shortleasemaatschappij. Zo help je niet alleen ons, maar ook andere consumenten.

J. Janssen
Read More
Erg prettige ervaring. Snel en duidelijk opweg geholpen. De overzichtelijke service geeft een goed en veilig gevoel over de dienstverlening. Bij vragen word je direct geholpen. Zeker een aanrader voor zzp-ers in de zorg.
A. Burgers
Read More
Super goed geholpen door Bram, top! Vriendelijk, behulpzaam en overal een oplossing voor. 100% betrouwbaar, aanrader dus! Nogmaals bedankt.
C. Van Hoof
Read More
Prettige samenwerking, komen afspraken na!
P. Roodnat
Read More
Wij hebben nu 2 jaar goed contact met Dealerleasing en hebben inmiddels een aantal auto's via Dealerleasing rijden. Een partij die met je meedenkt en eerlijk is over wat ze aanbieden. (absoluut geen addertjes onder het gras) Wij zijn erg tevreden en gaan ook zeker in de toekomst weer nieuwe overeenkomsten met Dealerleasing aan! Absolute aanrader!!!!
J. Huisman
Read More
Goed en snel aan een auto geholpen, fijne service
G. L.
Read More
Hele goede samenwerking, kom er al jaren. Altijd netjes op tijd en erg goede service. Zou deze partij zeker aanraden boven andere lease partijen.
Previous
Next

Dealerleasing oordeel: geef jouw rating

Dealerleasing verzamelt vele reviews op bijvoorbeeld Google, Trustpilot en FeedbackCompany. Dat maakt ons meer en meer betrouwbaar. Op Google gaan we ruim over de 200 reviews heen, wat inhoudt dat je daar de eerlijke mening van onze klanten kunt lezen. 

Wil jij zelf ook een oordeel over Dealerleasing achterlaten? Dit kan op de volgende platformen:

  • Google: kies eerst het aantal sterren dat je Dealerleasing wilt geven, en licht dit vervolgens toe. Ook het plaatsen van een foto is mogelijk.
  • Trustpilot: ook hier kies je een sterren-score, en schrijf je je ervaringen op.
  • Feedback Company: kies een score o.b.v. sterren en geef je mening.

Wil je je kritiek met ons delen? Dan komen wij graag persoonlijk met je in contact. Samen nemen we dan je oordeel door, en kunnen we tot een passende oplossing komen. Contact met ons opnemen kan door te bellen naar 088 – 700 1818 of door te mailen naar klachten@dealerleasing.nl. We hopen dat je ons na het oplossen van je klacht alsnog positief wilt beoordelen.

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?