Shortlease Opel

Shortlease Opel: ervaar Duitse degelijkheid op de weg

Shortlease is een beproefde manier om voor een korte periode Opel te rijden. Het van oorsprong Duitse automerk behoort tot de grootste autoproducenten ter wereld. Jaarlijks rollen er 1 miljoen modellen van de lopende band. Opel ademt nog steeds de bekende Duitse kwaliteit en klasse uit. Ook als is het merk momenteel in handen van een Frans concern. De ontwerpen herbergen een combinatie van technologie en innovatie. Via shortlease maak je nu voor minimaal een maand kennis met één van de Opel-modellen.

 

 

Rijd zakelijk of privé een Opel

Wil je profiteren van de combinatie shortlease en Opel? Het uitgebreide wagenpark van Dealerleasing biedt een ruime keuze in modellen en luxe uitvoeringen. Trap je als businessman binnenkort het gaspedaal in van de Insignia of Zafira? Kies je voor een lage bijtelling én het milieu met een Corsa-E of een Ampera-E?  Of heb je als ZZP’er of MKB’er behoefte aan voldoende laadruimte en ga je voor de Combo of Vivaro? Wat je ook kiest: jouw behoefte en budget zijn richtinggevend voor het shortleasecontract dat je afsluit.

 

 

Rijden in een Opel voor een vast bedrag per maand

Heb je voor een specifieke opdracht een tijdelijke auto nodig? En kies je bij voorkeur voor de kwaliteit en de degelijke uitstraling van Opel? Shortlease je favoriete model van Opel bij Dealerleasing. En kies voor onze flexibiliteit, service en laagste prijsgarantie van Nederland. Voor een vast maandbedrag heb je het stuur in handen van een degelijke Duitse auto. Na een maand je shortleasecontract opzeggen of aanpassen? Geen enkel probleem. Ook dat regel je eenvoudig via Dealerleasing.

 

 

Shortlease je Opel bij Dealerleasing

Binnenkort in een Opel de openbare weg op? Met shortlease bij Dealerleasing maak je snel een keuze voor je favoriete model. Het maakt niet uit of je een stadsauto, een managementauto of een bestelwagen van Opel nodig hebt. Interesse? Bekijk online onze modellen en uitvoeringen. Of maak op locatie een afspraak in één van onze vestigingen. Onze Leaseadviseurs staan je met raad en daad terzijde om de juiste keuze voor een Opel te maken.

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?