Shortlease Peugeot

Shortlease Peugeot: omarm Franse klasse en charme

Maak via shortlease kennis met het bekende Franse automerk Peugeot. Ervaar minimaal een maand de klasse en charme die jouw favoriete auto uitstraalt. Zowel binnen Frankrijk als in overige West-Europese landen rijden veel Peugeots rond. De kans is dus groot dat je als particulier of ondernemer je oog laat vallen op één van de vele modellen van dit toonaangevende merk. Ook bij Dealerleasing ben je van harte welkom om je favoriete model Peugeot te shortleasen.

 

Voor particulier én ondernemer

In welk model draai jij binnenkort de contactsleutel om? Gaat je hart sneller kloppen van de 208, de populaire hatchback van Peugeot?  Ben je als ondernemer meer in je element in een Expert of een Boxer? Of is het milieu een belangrijk argument om in te stappen in de E-208 of de hybride uitvoering van de Peugeot 3008? Het wagenpark van Dealerleasing biedt volop mogelijkheden als je kiest voor de combinatie shortlease en Peugeot. Het is onze kracht om een shortleasecontract af te stemmen op je budget en behoefte. 

 

Rijden in een Peugeot voor een vast bedrag per maand

Heb je voor een korte periode een auto nodig? En ben je een liefhebber van Peugeot? Kies dan voor shortlease Peugeot via Dealerleasing. Profiteer van de laagste prijsgarantie van Nederland en een uitstekende service. Je betaalt een vast bedrag per maand. Heb je je Peugeot niet meer nodig of wil je upgraden naar een ander model? Na de eerste maand kun je maandelijks je shortleasecontract opzeggen of aanpassen. De prijs is inclusief onderhoud, reparatie, hulp bij pech onderweg en motorrijtuigenbelasting.

 

Shortlease je Peugeot bij Dealerleasing

Op zoek naar een stadsauto, een managementauto of een bestelwagen van Peugeot? Kies voor shortlease van Dealerleasing en neem plaats achter het stuur van je favoriete Peugeot. Interesse? Bekijk online ons aanbod. Of kom langs in één van de vele vestigingen in Nederland. Onze Leaseadviseurs geven graag toelichting op de diverse modellen en uitvoeringen. Zo krijg je deskundig advies om de juiste beslissing te nemen.

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?