Shortlease Renault

Shortlease Renault

Automerk Renault is één van de historische ontwikkelaars van de hedendaagse automobiliteit. De geschiedenis gaat ver terug, maar tegenwoordig kennen we ze als een eigentijds merk met verschillende modellen die geschikt zijn voor elk gebruik. Renault is één van de voorlopers op het gebied van elektrisch rijden. Net als bij veel andere automerken geldt ook voor Renault dat elektrisch rijden de absolute toekomst is. Sinds de opkomst van elektrisch rijden in 2011 heeft het automerk al 200.000 elektrische auto’s verkocht. Daarom heeft Renault zich ook uitgeroepen tot het meest succesvolle elektrische automerk in Europa. Bij de keuze voor een elektrische auto van Renault heeft u niet de keuze uit maar één of twee modellen wat gebruikelijk is bij de meeste automerken. Het aanbod van Renault voorziet in een complete range aan bedrijfswagens en personenauto’s. Dit aanbod wordt in de toekomst alleen maar groter met het streven om 10% van elke gebouwde Renault elektrisch te maken. Heeft u interesse in het zakelijk leasen van een Renault? Dealerleasing helpt u hier graag bij. We zijn gespecialiseerd in de zakelijke markt en begrijpen daarom dat bedrijven behoefte hebben aan flexibele leasecontracten. U kunt uw shortlease contract dan ook maandelijks opzeggen.

Renault Zoë lease

De volledige elektrische Renault Zoë rijdt tegen een bijtelling van maar 4% niet alleen comfortabel maar ook in stilte. De compacte design auto is een waar modestatement op de weg. Met gestroomlijnde achterlichten en de kenmerkende LED verlichting rijdt u als zakelijke lease rijder stijlvol naar uw volgende afspraak. Met de nieuwste elektromotor heeft de Renault Zoë een actieradius van 300 km en brengt u zo comfortabel en milieubewust naar uw bestemming.

Renault Kangoo lease

Heeft u behoefte aan een bedrijfswagen met uitgebreide laadruimte? Dan is een Renault Kangoo iets voor u. Dit model is ook beschikbaar als elektrische bedrijfswagen met een actieradius van 200 km. Met de variatie in lengte, zitplaatsen en versies van de Kangoo is er altijd wel een uitvoering die bij uw onderneming past. De Kangoo is daarnaast een van de meest technisch vooruitstrevende bedrijfswagens van dit moment. Met een breed assortiment aan vooruitstrevende technologieën zoals een achteruitrijcamera en parkeersensoren kan deze Renault tot bedrijfswagen van de toekomst gerekend worden. Daarnaast heeft de auto de beschikbaarheid tot inbraakpreventie door bijvoorbeeld de mogelijkheid van het versterken van de ruiten.

Renault Master lease

Heeft u behoefte aan een bedrijfswagen met nog meer laadruimte? Dan is de Renault Master Z.E een uitstekende keuze. Met de Master worden al uw zakelijke ritten extra fijn en daarnaast is het design van de auto uitermate geschikt voor leveringen in woonwijken of de stad. Ook is de Master op de markt als elektrische bedrijfswagen met een actieradius van 120 km. Energieterugwinning zorgt ervoor dat de elektromotor ook nog eens voor dat de afstanden die u kunt rijden ultiem worden geoptimaliseerd. Voor afstanden met lagere snelheden kunt u ook nog eens gebruik maken van de Ecomodus waardoor uw actieradius verlengd wordt. Bovendien met een laadruimte van 150 liter komt u nooit meer ruimte te kort. Bent u overtuigd dat een Renault de geschikte auto is voor u? We helpen u graag bij de keuze uit ons aanbod voor het juiste model dat past bij uw werkzaamheden. Heeft u vragen over het leasen van een Renault? Of heeft u een andere vraag over het korte termijn leasen van een (elektrische) auto? De klantenservice van Dealerleasing helpt u hier graag bij.

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?