Reviews Dealerleasing

Bij Dealerleasing waarderen we de input en mening van onze klanten. Wij hechten veel waarde aan reviews over ons bedrijf. We vinden het daarom fijn als je een recensie over ons achterlaat op bijvoorbeeld Google, Trustpilot of Feedback Company. Zo kunnen potentiële shortleasers jouw ervaring gebruiken om een keuze te maken.

 

Hoe plaats ik een recensie voor Dealerleasing?

De manier waarop je een review online plaatst verschilt per platform. Wanneer je ingelogd bent met je Google-account is de handigste manier om een review over Dealerleasing te schrijven via Google. Je hoeft géén account meer aan te maken of in te loggen. Je kiest eerst het aantal sterren (1 is slecht, 5 is heel goed) dat je Dealerleasing wilt geven. Daarna kun je eventueel wat informatie delen over de ervaring die je met ons hebt gehad. Ook is het mogelijk om een foto toe te voegen. Al met al is dit binnen één tot enkele minuutjes gedaan.

 

Wens je een review voor Dealerleasing achter te laten op een andere manier? Dan zijn Trustpilot en Feedback Company alternatieven. Ook hier waardeer je ons met een sterren-score en een beschrijving.

 

Wij vinden aanbevelingen natuurlijk hartstikke leuk, en zullen dan ook zo snel mogelijk reageren op jouw review om je te bedanken voor je input!

J. Janssen
Read More
Erg prettige ervaring. Snel en duidelijk opweg geholpen. De overzichtelijke service geeft een goed en veilig gevoel over de dienstverlening. Bij vragen word je direct geholpen. Zeker een aanrader voor zzp-ers in de zorg.
A. Burgers
Read More
Super goed geholpen door Bram, top! Vriendelijk, behulpzaam en overal een oplossing voor. 100% betrouwbaar, aanrader dus! Nogmaals bedankt.
C. Van Hoof
Read More
Prettige samenwerking, komen afspraken na!
P. Roodnat
Read More
Wij hebben nu 2 jaar goed contact met Dealerleasing en hebben inmiddels een aantal auto's via Dealerleasing rijden. Een partij die met je meedenkt en eerlijk is over wat ze aanbieden. (absoluut geen addertjes onder het gras) Wij zijn erg tevreden en gaan ook zeker in de toekomst weer nieuwe overeenkomsten met Dealerleasing aan! Absolute aanrader!!!!
J. Huisman
Read More
Goed en snel aan een auto geholpen, fijne service
G. L.
Read More
Hele goede samenwerking, kom er al jaren. Altijd netjes op tijd en erg goede service. Zou deze partij zeker aanraden boven andere lease partijen.
Previous
Next

Richtlijnen review

Een review hoort natuurlijk onderbouwd te worden met meningen en feiten. We vinden het daarom fijn als je een review schrijft met schriftelijke uitleg aanvullend op een sterren-score. Reviews die kwetsende taal of onwaarheden bevatten helpen niemand verder, dus daarom vragen we je om eerlijk en respectvol te blijven.

Hoewel Dealerleasing erg veel positieve reviews ontvangt, komt het helaas ook wel eens voor dat zaken niet helemaal correct verlopen. Waar mensen werken wordt immers wel eens een foutje gemaakt. Wil je een negatieve ervaring met ons kenbaar maken? Dan verzoeken wij je om ons te bellen naar 088 – 700 1818 of door te mailen naar klachten@dealerleasing.nl. Het doel is natuurlijk om tot een passende oplossing voor beide partijen te komen.

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?