Shortlease SEAT

Kies voor een shortlease SEAT

Ben je op zoek naar een shortlease SEAT? Dan ben je bij Dealerleasing aan het juiste adres. Zowel voor zakelijk als voor particulier gebruik is de SEAT een solide auto die je veel op de weg tegen zal komen. Je hebt de keuze uit diverse modellen van SEAT. Zo kies je zelf voor een model die aansluit bij jouw wensen. Er kan een op maat gemaakt shortlease contract worden samengesteld welke voldoet aan jouw wensen. Hierdoor kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan. Het maandbedrag dat je voor de auto betaalt is inclusief verzekeringen voor de auto, wegenbelasting en onderhoud. Het enige dat je zelf nog moet betalen is de benzine. 

 

De voordelen van een shortlease SEAT

Een shortlease SEAT heeft als voordeel dat je een SEAT kunt rijden zolang jij dat wilt, zonder dat je een grote investering hoeft te doen. Met shortlease zit je namelijk nergens aan vast. Je kunt zelf kiezen of je een maand of een jaar in de auto rijdt. Na deze tijd kun je kiezen voor een ander model of je kunt je shortlease contract volledig stopzetten. Zo ben je flexibel en kun je wisselen tussen diverse modellen. Wanneer je jouw shortlease afsluit via Dealerleasing heb je de keuze uit 400 auto’s. Hierdoor vind je altijd wel een mooie auto, waar jij binnenkort de weg mee op kan. 

 

SEAT shortlease via Dealerleasing

Kies je ook voor het shortleasen van een SEAT? Dan kun je vandaag nog een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Binnen de kortste keren kun jij de weg op in jouw Shortlease SEAT. Wanneer alles rond is kun je de auto zelf komen ophalen of je kunt deze door heel Nederland laten bezorgen tegen een meerprijs. Mocht de auto toe zijn aan onderhoud, dan wordt er altijd vervangend vervoer geregeld zodat jij altijd mobiel blijft. Daarnaast krijg je bij Dealerleasing altijd de laagste prijsgarantie zodat je voordelig kunt rijden in de nieuwste modellen. Je kiest zelf uit een shortlease van minimaal 1 maand en maximaal 2 jaar. Na deze tijd kies je voor een ander model of zeg je de shortlease op. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

 

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?