Shortlease

Shortlease is, zoals het woord al zegt, kort leasen. De leasevorm shortlease houdt in dat een auto geleaset kan worden vanaf een periode van 1 maand, tot 18 maanden. Het is een vorm van operational lease, wat betekent dat een shortleasecontract all-in is (bijvoorbeeld inclusief belasting, verzekering en onderhoud).

 

Shortlease biedt verschillende voordelen. Zowel voor particulieren als zakelijke klanten. (Kleine) ondernemers kunnen bijvoorbeeld hun financiële risico beperken door te shortleasen in plaats van het kopen van een vervoersmiddel. Voor particulieren kan een shortlease auto een tijdelijke oplossing zijn wanneer je bijvoorbeeld wacht op een nieuwe auto die nog geleverd moet worden, of als je een tijdje moet overbruggen in verband met een nieuwe baan. Met shortlease zit je niet onndoig lang aan een contract vast, en kun je na de looptijd van minimaal één maand maandelijks opzeggen.

 

Kortom, shortlease is flexibeler dan long lease en voordeliger dan huren. Dealerleasing biedt een groot assortiment shortlease auto’s aan tegen de laagste prijs.

 

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?