Shortlease bestelbus dubbele cabine

De voordelen van een shortlease bestelbus dubbele cabine

Ben je op zoek naar een shortlease bestelbus dubbele cabine die je voor een kortere periode kunt gebruiken? Dan ben je bij Dealerleasing aan het juiste adres. Met een minimum van één maand kun je dagelijks het contract beëindigen. Hierdoor zit je niet vast aan lange contracten, maar betaal je alleen voor wat je nodig hebt. Wij hebben een ruim aanbod aan bestelbussen tegen de laagste prijs. Zo rijd jij voordelig in een bestelbus met dubbele cabine. We stellen graag een op maat gemaakt contract voor je op, zodat je precies weet waar je aan toe bent. We bespreken het bedrag dat je per maand betaalt en je bepaalt vervolgens zelf wanneer je dit contract wilt stopzetten. 

 

Flexibel de weg op met een shortlease bestelbus dubbele cabine

Een shortlease bestelbus dubbele cabine geeft je een ruime wagen met veel laadvermogen. Hierin kun je meerdere personen vervoeren, waardoor dit een prima voertuig is voor diverse klussen door het land. De voertuigen van Dealerleasing zijn veilig en hebben een hoog rijcomfort. Doordat je de keuze hebt uit de nieuwste modellen, kom je ook representatief voor de dag. Met een shortlease contract ben je flexibel en zeg je op elk gewenst moment het contract op. Door ons scherpe inkoopbeleid kunnen wij de bestelbus dubbele cabine shortlease tegen een vriendelijke prijs aanbieden, zodat jij betaalbaar de weg op kunt. 

 

Shortlease een bestelbus dubbele cabine via Dealerleasing

Wij regelen alles voor jou, zodat jij veilig en zorgeloos de weg op kunt met het shortleasen van een bestelbus dubbele cabine. Een contract kan speciaal voor jou op maat worden gemaakt door onze adviseurs. Deze contracten zijn all-inclusive, wat inhoudt dat alle kosten zijn opgenomen in het maandelijkse bedrag. Onderhoud, reparaties, verzekering en belastingen hoeven niet apart te worden betaald, maar zijn opgenomen in het contract. Het ruime aanbod van Dealerleasing zorgt ervoor dat jij altijd een auto vindt die aansluit bij jouw wensen. Aan het einde van het contract kun je weer een nieuwe auto uitzoeken. Voor vragen of alle mogelijkheden met betrekking tot een shortlease contract, kun je contact opnemen met onze adviseurs.

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?