Shortlease elektrische bus

Kies voor een shortlease elektrische bus

Ben je op zoek naar een shortlease elektrische bus? Dan kun je terecht bij Dealerleasing. Wij bieden de laagste prijsgarantie aan als het aankomt op een shortlease elektrische bus. Het contract kan volledig worden afgestemd op jouw wensen. Hierin ben je volledig flexibel, doordat het contract na de eerste maand dagelijks opzegbaar is. Zo kun je de elektrische bus aanpassen aan jouw behoefte. Vergroot eenvoudig de mobiliteit van het bedrijf of je privéleven door te kiezen voor een shortlease contract via Dealerleasing. Met een elektrische bus bespaar je op brandstofkosten en laad je de bus op bij de vele oplaadpunten die je door het land kunt vinden. De elektrische bus is een milieuvriendelijke oplossing.

 

De voordelen van een shortlease elektrische bus

Een shortlease elektrische bus via Dealerleasing biedt veel voordelen. Je hebt bijvoorbeeld meerdere keuzes uit diverse elektrische bussen en auto’s. Zo vind je altijd een model dat bij jou past. Daarnaast kun je de volgende dag al plaatsnemen achter het stuur. Het onderhoud van de auto en eventuele reparaties worden door ons geregeld. Uiteraard krijg je vervangend vervoer, zodat je nooit zonder auto komt te zitten. Je kunt ervoor kiezen om de auto op locatie af te laten leveren. Hier betaal je een kleine meerprijs voor. Bij Dealerleasing rijd je altijd in de nieuwste modellen en wissel je eenvoudig van auto wanneer jij dat wilt.

 

De volgende dag al rijden in de elektrische bus shortlease

Sluit je vandaag nog een shortlease contract af via Dealerleasing, dan kun je de volgende dag al de weg op. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden en de voordelen bij het shortleasen van een elektrische bus. Zo kun je in een korte tijd jouw mobiliteit vergroten en kun je een elektrische bus in gebruik nemen voor een kortere periode. Met een ruime keuze uit diverse modellen en de laagste prijsgarantie, is Dealerleasing de nummer één in shortlease. Je hoeft je met shortlease geen zorgen te maken om wegenbelasting of een autoverzekering. Dit zit allemaal al bij het contract inbegrepen. Zo kun jij zorgeloos de weg op in je shortlease auto van Dealerleasing.

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?