Auto's direct leverbaar De laagste prijsgarantie Gratis vervangend vervoer Vragen? Bel ons: 088 - 700 1818

Auto leasen met negatieve BKR registratie

Een auto leasen met negatieve BKR registratie is in veel gevallen bij Dealerleasing geen probleem. Wij beoordelen uw situatie zelf en laten dit niet door een extern bureau of kredietverstrekker doen. Wij werken open en transparant. Ook kijken wij samen met u naar de lease mogelijkheden. We gaan ervan uit dat u als ondernemer goed kunt inschatten welke financiële mogelijkheden u heeft voor mobiliteit. Een stukje vertrouwen dat wij hebben in onze potentiële klanten. 

E-Book shortlease met BKR

Ontdek in ons GRATIS E-Book de 10 meest gestelde vragen over leasen met een BKR registratie. Met onderwerpen zoals :

 • Hoe ontstaat een BKR registratie?
 • Hoelang blijft u deze behouden?
 • Hoe komt u van uw BKR registratie af?
 • Wat is de invloed van een BKR registratie op uw leasecontract?
 • Is shortlease dan wel een mogelijkheid voor mij?
 • Wat voor auto’s kan ik leasen met een BKR registratie?

Lees de 11 meest gestelde vragen over Shortlease met BKR

Download ons GRATIS E-Book over BKR

Wanneer krijgt u een BKR registratie

Als u een lening aangaat van meer dan €250 wordt deze geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel, afgekort BKR. Heeft u in het verleden ooit problemen gehad bij het terugbetalen van een lening? Dan kunt u geregistreerd staan met een negatieve BKR. Ook al heeft u inmiddels al uw verplichtingen voldaan, een nieuwe lening afsluiten is dan vaak niet meer mogelijk. Als u een auto gaat leasen zal de leasemaatschappij uw financiële situatie beoordelen. Hiervoor gebruiken ze vaak externe kredietbeoordelaars. Een afwijzing is dan vaak het gevolg. Bij Dealerleasing doen we dit anders. Wij hebben namelijk onze eigen specialisten in dienst en die beoordelen uw situatie zelf. Omdat we dit niet door externe partijen laten doen, maar in staat zijn om dit zelf te beoordelen, kunnen wij uw situatie veel beter in kaart brengen. Een negatieve BKR registratie hoeft daarom in veel gevallen niet te betekenen dat u geen shortlease contract aan kunt gaan.

“Shortlease is na verloop van uw contract per kalendermaand opzegbaar. Dit geeft niet alleen flexibiliteit voor ons, maar ook voor u als klant.”

De voordelen van Dealerleasing t.o.v BKR

Uit ervaring blijkt dat we in 80% van de gevallen klanten met een negatieve BKR registratie kunnen helpen. Omdat shortlease weinig risico met zich meebrengt, is het voor ons ook gemakkelijker om een contract met u af te sluiten. Shortlease is na de eerste maand maandelijks opzegbaar. Dit geeft niet alleen flexibiliteit voor ons, maar ook voor u als klant. Mocht uw situatie veranderen, dan kunt u gemakkelijk het contract opzeggen. Bij andere leasevormen is er vaak sprake van lange termijn contracten en wordt uw financiële achtergrond zwaarder meegewogen

Wat zijn de gevolgen van een negatieve BKR registratie?

Een negatieve BKR registratie kunt u altijd voorkomen door op tijd te betalen. Helaas is dit voor ondernemers niet altijd mogelijk. Meerdere factoren kunnen ervoor zorgen dat u op enig moment niet in staat bent om te betalen. Een negatieve BKR registratie is het gevolg. Met een verzoek tot aanpassing kunt u een registratie laten verwijderen. Tot die tijd kan het moeilijk zijn om een bedrijfsauto te leasen. Dit heeft alles te maken met het risico dat het leasemaatschappij neemt, zeker als u geïnteresseerd bent in een contract voor lange termijn. Mocht u in deze situatie zitten, dan vinden we het bij Dealerleasing belangrijk om naar uw verhaal te luisteren. Een shortlease is namelijk een erg goede uitkomst voor deze situaties. Op korte termijn bent u voorzien van mobiliteit en u hoeft geen langlopende verplichting aan te gaan.

Onze adviseurs staan voor u klaar.

Maak een afspraak

Alle voordelen op een rijtje

 • Ook met BKR registratie mogelijk
 • Ideaal voor Starters & ZZP'ers
 • Modellen uit voorraad leverbaar
 • Lease voor 1 - 18 maanden
 • Shortlease met laagste prijsgarantie


Start aanvraag

Shortlease ondanks een BKR registratie

Dealerleasing kijkt verder dan een eventuele registratie bij het BKR. We beoordelen uw cijfers op basis van gezond verstand.

01

Vraag een offerte aan.

02

We beoordelen uw cijfers.

03

Ontvang een voorstel op maat.

04

Na ondertekening van het contract kunt u vrijwel direct rijden.

Start aanvraag

Direct een offerte aanvragen?

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij nemen direct contact op en doen u een voorstel op maat.


Start Aanvraag Bekijk het aanbod

Liever telefonisch contact?

Heeft u hulp nodig of wilt u in contact komen met een van onze adviseurs? U kunt ons bereiken op werkdagen van 08:30 tot 17:00

088-700 1818

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details
Open chat
1
Welkom bij Dealerleasing, uw zakelijke- & particuliere shortlease partner met de laagste prijsgarantie. Waarmee kunnen we u helpen?