Shortlease Mercedes

Waarom kiezen voor shortlease Mercedes?

Via Dealerleasing kun je kiezen voor een shortlease Mercedes. Met ruim 400 auto’s op voorraad heb je een ruime keuze. Zo kun je kiezen voor een Mercedes personenauto of een Mercedes bedrijfswagen. De Mercedes bedrijfswagens zijn voorzien van veel laadruimte en hebben een krachtige motor. Het voordeel van shortleasing via Dealerleasing is dat je zelf kunt bepalen hoelang je in de Mercedes wil rijden. Heb je seizoensgebonden vaker een bedrijfswagen nodig? Dan kan shortleasing aantrekkelijk zijn. Aan het einde van iedere maand kijk je of je de shortlease Mercedes nog nodig hebt of dat je deze weer inlevert. We kunnen een contract op maat samenstellen om zo de lease af te stemmen op jouw wensen. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

 

Een shortlease Mercedes van het luxere segment

Dealerleasing heeft de laagste prijsgarantie. Hierdoor kun je voor een aantrekkelijk bedrag per maand rijden in een Mercedes. Door ons ruime aanbod kies je zelf voor een personenauto van het middensegment of het luxere segment. Zowel zakelijk als particulier kan er worden gekozen voor shortlease. Na het tekenen van het contract kun je al wegrijden in een Mercedes. Of je de auto nu een maand gaat gebruiken of een jaar, jij bepaalt. Per maand kun je kijken of de auto nog bij je past en of je hem nog gebruikt. Zo zit je nergens aan vast en heb je, wanneer jij dat nodig hebt, een auto tot je beschikking.

 

Mercedes shortlease bij Dealerleasing

Wanneer je voor een kortere periode een auto nodig hebt, kies je voor shortleasen Mercedes via Dealerleasing. Dit kan interessant zijn wanneer je tijdelijk extra mensen in dienst neemt die een auto nodig hebben. Ook voor particulieren kan er worden gekozen voor shortleasing. Hierbij zit je niet vast aan een lang contract en zeg je op wanneer jij dat wilt. De kosten voor een auto huren liggen veel hoger dan leasen. Daarnaast rijd je met onze leaseauto’s altijd in de nieuwste modellen. Daarom is leasen veel aantrekkelijker. Je hebt geen omkijken naar wegenbelasting, reparaties of onderhoud, aangezien wij dit hebben opgenomen in het contract. Ook vervangend vervoer regelen we snel voor je wanneer dit nodig is. Voor alle voordelen en informatie over shortleasing kun je contact opnemen.

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?