Shortlease meubelbak met laadklep


Waarom kiezen voor een shortlease meubelbak met laadklep?

Bedrijven die houden van flexibiliteit kiezen voor een shortlease meubelbak met laadklep. Door jouw shortlease af te sluiten via Dealerleasing krijg je altijd de nieuwste auto’s tegen de laagste tarieven. Ook voor particulieren kan een shortlease meubelbak met laadklep interessant zijn. Met een shortlease contract zit je nergens aan vast en ben je flexibel. Na de eerste maand kun je dagelijks jouw lease opzeggen. Via Dealerleasing heb je een ruim aanbod aan bedrijfswagens en personenauto’s, waaronder een meubelbak. De laadklep zorgt ervoor dat het in- en uitladen van de meubelbak eenvoudig en snel verloopt. Kies je voor een solide meubelbak die in uitstekende staat verkeerd? Dan kies je voor Dealerleasing.

 

Snel een shortlease meubelbak met laadklep tot je beschikking

Heb je de shortlease meubelbak met laadklep op korte termijn nodig? Dan kun je direct contact opnemen met onze adviseurs. Binnen 24 uur kun jij al achter het stuur plaatsnemen en gebruikmaken van de meubelbak. Je bepaalt zelf hoelang je de meubelbak in gebruik neemt, met een maximum van 18 maanden. Na de eerste leasemaand kun je het contract dagelijks stopzetten. Door de ruime keuze die wij aanbieden kun je ook flexibel de auto omruilen. Heb je de meubelbak niet meer nodig, maar kun je wel voor een bepaalde periode een bedrijfswagen gebruiken? Dan regelen onze adviseurs dit graag voor je. 

 

De voordelen van Dealerleasing op een rijtje

Ben je op zoek naar een meubelbak met laadklep shortlease? Dan ben je bij Dealerleasing aan het juiste adres. Wij leveren de wagens tegen een meerprijs door het hele land. Hierbij is alles tot in de puntjes geregeld. Jij hoeft alleen nog achter het stuur plaats te nemen en de brandstofkosten te betalen. De rest van de kosten zitten verwerkt in het maandelijks bedrag, zoals verzekeringen en belastingen. Voor een tijdelijke uitbreiding is het shortleasen van een meubelbak met laadklep zeer aantrekkelijk. Jij hebt een meubelbak tot je beschikking tegen de laagste prijzen en kunt hier gebruik van maken zolang jij dat wil. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de voordelen en de mogelijkheden van shortlease en wat dit voor jou kan betekenen. Neem vandaag nog contact op en wie weet rijd jij de volgende dag weg in de meubelbak.

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?