Shortlease meubelbak


Kies voor gemak met een shortlease meubelbak

Ben je op zoek naar een shortlease meubelbak? Dan helpen wij je graag verder. Door te kiezen voor een shortlease contract kun je snel gebruikmaken van de meubelbak voor een kortere periode. Zo zit je niet vast aan lange contracten, maar gebruik je de meubelbak zolang jij dat wilt. Wij bieden je daarnaast de laagste prijsgarantie, waardoor je veel goedkoper uit bent dan wanneer je een meubelbak zou huren. Daarnaast betaal je bij ons geen borg en worden er all-inclusive contracten opgesteld. Zo weet je direct welk maandbedrag je betaalt voor de shortlease meubelbak. Na de eerste leasemaand kun je het contract dagelijks opzeggen. Zo ben jij flexibel en kun je jouw mobiliteit vergroten. Klinkt dit interessant? Neem dan contact op met onze adviseurs voor alle mogelijkheden rondom shortleasen. 

 

De voordelen van een shortlease meubelbak

Met een shortlease meubelbak kun je de komende maanden gebruikmaken van een gloednieuwe meubelbak. Ideaal ter uitbreiding van het bedrijf of voor privégebruik. Wij bieden de nieuwste modellen aan tegen scherpe tarieven. De meubelbakken hebben een flinke laadruimte, waardoor in- en uitladen van meubels of grotere items makkelijk verloopt. Wanneer je snel een meubelbak nodig hebt, kun je direct contact opnemen. Binnen 24 uur kun jij al de weg op. Een shortlease contract kan op maat worden samengesteld, zodat jij weet waar je aan toe bent. Met een shortlease contract ben je daarnaast flexibel en rijd je in solide, veilige en goed onderhouden auto.

 

Via Dealerleasing kiezen voor het shortleasen van een meubelbak

Dealerleasing is dé partner op het gebied van een meubelbak shortlease. Door te kiezen voor een korte termijn lease kun je snel wisselen tussen auto’s. Heb je de meubelbak niet meer nodig, maar ben je wel geholpen met een personenauto of een bedrijfswagen? Dan kun je snel een omwisseling maken. Zo kunnen wij flexibel inspelen op jouw auto behoeften. Shortlease via Dealerleasing kent vele voordelen. Zo zijn alle kosten opgenomen in het maandbedrag, waardoor jij alleen nog hoeft te betalen voor de brandstofkosten. Na het tekenen van een op maat samengesteld contract krijg je de sleutels in handen. Zo kun je op korte termijn al gebruikmaken van de meubelbak. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze adviseurs.

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?