Shortlease Occasion

Shortlease Skoda Superb
Vanaf 709,- p/mnd
Station
excl. BTW
22%
Shortlease Ford Focus Station
Vanaf 739,- p/mnd
Station
incl. BTW
22%
Shortlease Mercedes Benz Sprinter Bakwagen
Vanaf 1.459,- p/mnd
Bakwagen
excl. BTW
Shortlease Ford Transit Connect L2H1
Vanaf 569,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
excl. BTW

Shortlease occasion tegen gunstige voorwaarden

Heb je voor minimaal een periode van 1 maand een auto nodig? Shortlease een occasion om je persoonlijke of zakelijke mobiliteitsvraagstuk op te lossen. Bij Dealerleasing lease je een occasion tegen gunstige voorwaarden. Onze klanten hebben deze jonge tweedehandsauto’s of bedrijfswagens eerder in gebruik gehad. Na inlevering reinigen onze monteurs deze occasions zeer grondig en ze controleren de auto van boven tot onder. Je rijdt dus als of particulier of ondernemer rond in een auto die zo goed als nieuw is.

Wat houdt shortlease occasion in?

Shortlease van een occasion biedt volop voordelen. Voor een periode van minimaal 1 maand kies je voor een flexibele oplossing. Voor een vast maandbedrag zijn alle kosten gedekt. Alleen de brandstof en eventuele boetes vallen buiten dit bedrag. Je kunt je contract – maandelijks na de initiële looptijd – opzeggen. Rijd je liever in een ander merk of luxer model rond? Geen probleem. Ook het upgraden van je shortleasecontract regelen we voor je. Interesse in shortlease occasion? Dealerleasing biedt jou als zakelijke of particuliere klant de laagste prijsgarantie van Nederland.

Gebruikte auto’s in prima staat

Dealerleasing zorgt heel goed voor het uitgebreide wagenpark met occasions. Zo onderhouden we alle auto’s en bedrijfswagens uitstekend, de leeftijd is nooit ouder dan 5 jaar en er staat maximaal 100.000 kilometer op de teller. Onze shortlease occasions en nieuwe wagens verschillen dus niet zo veel van elkaar. Nog een voordeel: als je een tweedehandsauto’s shortleaset, betaal je een lager maandbedrag dan bij een nieuwe auto.

Dealerleasing: hét adres voor shortlease occasions

Onze occasions zijn leverbaar in verschillende modellen, types en formaten. Ook voor elektrische auto’s, hybrides of andere milieuvriendelijke auto’s ben je bij Dealerleasing aan het juiste adres. Check onze beschikbare auto’s op deze website. Of kom langs bij één van onze vestigingen in de buurt. Onze leaseadviseurs helpen je graag om de juiste keuze in shortlease occasion te maken, honderd procent toegesneden op je wensen en budget.

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?