BMW shortlease

Bent u geïnteresseerd in het zakelijk leasen van een BMW? Dan bent u bij Dealerleasing aan het goede adres! Wij zijn gespecialiseerd in lease oplossingen voor de zakelijke markt en begrijpen dat het bedrijfsleven behoefte heeft aan flexibele leasecontracten. U kunt onze shortlease contracten dan ook maandelijks opzeggen.

BMW is druk bezig met de toekomst van elektrisch rijden en breidt het aanbod van modellen uit met plug-in hybrides en volledige elektrische auto’s. De missie van BMW is “Freude am Fahren” en dat geld ook voor elektrisch rijden. Daarom zijn de woorden dynamisch en sportief zijn dan ook onlosmakelijk verbonden met her Beierse merk. Met de eDrive technologie van BMW streeft het merk naar een emissiearm en duurzame manier van autorijden. Behalve een voordelig bijtellingspercentage kunt u ook het dynamische DNA van een BMW nu elektrisch ervaren. Benieuwd naar de mogelijkheden van het leasen van een BMW? Bekijk dan snel ons aanbod.

Op zoek naar een BMW?

Bij Dealerleasing vinden we het belangrijk om te luisteren naar de vragen die u heeft. Heeft u een specifieke vraag of verzoek? Dan willen we u graag van dienst zijn. Onze service en openheid is hierin belangrijk. Als we niet helemaal aan uw wensen kunnen voldoen, zoeken we altijd naar een passend alternatief. We streven er naar om al onze zakelijke klanten met een glimlach in hun nieuwe auto te laten stappen. Met een BMW is de kans zeer groot dat dit gaat lukken. De power zorgt ervoor dat u vlot bij uw klantrelaties kunt aankomen en het comfort maakt de weg er naartoe ook tot een plezierige ervaring.

BMW 1 serie lease

De BMW 1 serie is herkenbaar aan de krachtige motor en het platte race design. Het is de enige auto in zijn klasse met achterwielaandrijving. Dit maakt het een erg populaire auto onder sportieve rijders. BMW begrijpt perfect hoe het comfort en sportiviteit kan combineren De BMW 1 serie is tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder ook een coupé en cabriolet. De BMW 1-serie is ongetwijfeld één van de auto’s die u het meest in het straatbeeld ziet verschijnen. Het merk bedient hiermee het premium segment, dat gaat voor klasse en uitstraling.

Een BMW 1-serie is natuurlijk beschikbaar als shortlease bij Dealerleasing. Wij begrijpen dat een ondernemer graag flexibel wil zijn. Langlopende verplichtingen kunnen een blok aan het been worden. Dankzij een shortlease contract kunt u de BMW 1 serie maandelijks opzeggen en zit u dus niet vast aan langdurige contracten. Service en transparantie staan bij ons centraal.

BMW X3 lease

Een ander populair model van BMW is de BMW X3. Deze Premium SUV is uitgebracht in 2004. De nieuwe generatie van dit model is een stuk zuiniger dan de vorige generaties. De BMW X3 staat bekend als één van de beste SUV’s op de markt. U zult ongelooflijk veel rijplezier beleven aan deze auto, vanwege het uitstekende comfort. SUV rijders vinden het prettig om wat hoger op de weg te zitten. De kracht, de wegligging en het sturen door de bochten maken deze auto een uitstekende keuze voor veel BMW liefhebbers. Als zakelijke auto is de BMW X3 zeer geschikt voor als u vaak lange afstanden moet afleggen.

Een BMW X3 kunt u bij Dealerleasing in een shortlease contract aanschaffen. U profiteert dan net als bij alle andere auto’s van de voordelen van shortlease. Verandert uw zakelijke situatie? Dan kunt u eenvoudig uw leasecontract opzeggen. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen te benoemen die het leasen van een BMW X3 een stuk gemakkelijker maken. Zo kunt u bijvoorbeeld rekenen op onderhoud en pechhulp.