Jaguar shortlease

Jaguar is een automerk dat samen met Land Rover een gezamenlijk bedrijf vormt. De auto’s staan bekend om de vooruitstrevende technologie, waarbij de laatste jaren grote stappen zijn gezet. Jaguar kennen we van de auto’s uit het premium segment en Land Rover kennen we als de sportieve off road auto’s. Gezamenlijk hebben ze een aantal producties op de markt gebracht, waarbij goed naar de toekomst wordt gekeken. Jaguar Land Rover is in handen van het Indiase concern Tata Motors. In 2008 nam het bedrijf beide merken over van het Amerikaanse bedrijf Ford Motor Company. Jaguar Land Rover vormt nu het premium segment van dit autobedrijf.

Een bijzondere doelstelling van Jaguar Land Rover is het efficiënter maken van het rijden in de auto en steden vrij maken van verkeersoponthoud. Dit houdt in dat ze technologieën ontwikkelen die bepaalde knelpunten in het verkeer op moeten lossen. Zo is er het V2X-systeem ontwikkeld. Dit systeem is al in de populaire Jaguar F-Pace verwerkt. Onderdeel van deze technologie is bijvoorbeeld Green Light Optimal Speed Advisory (GLOSA). Door een verbinding te maken met stoplichten kan de auto aan de bestuurder vertellen wat de juiste snelheid is om te voorkomen dat de auto moet afremmen of stoppen. Met snelheid wordt in het Intersection Collision Warning systeem (ICW) ook bepaald op welke snelheid het veilig is om over te steken. Deze geavanceerde rijders assistent is een belangrijke ontwikkeling van de Jaguar auto’s.

Jaguar F-Pace lease

De Jaguar F-Pace is een luxe SUV die sinds de introductie erg populair is geworden. Het is een echte luxe auto waarbij er veel verschillende opties mogelijk zijn. De Jaguar F-Pace is een sportieve SUV, het type auto dat momenteel erg populair is. De samenwerking met Land Rover is natuurlijk ook het gevolg van deze F-Pace. De rij prestaties zijn erg goed en er zijn veel verschillende type motoren beschikbaar, afhankelijk van de behoefte aan aantal pk’s. Met de F-Pace is Jaguar Land Rover een nieuwe weg ingeslagen op het gebied van technologie. De vele opties die mogelijk zijn hebben meer invloed op veiligheid en rijassistentie, dan op gemak. Wat betreft comfort en gemak hoeft u bij een Jaguar eigenlijk nooit te twijfelen. De F-Pace kunt u vanaf 1495 euro per maand bij ons shortleasen. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Jaguar I-Pace lease

De Jaguar I-Pace is een elektrische SUV die op 1 maart 2018 werd gepresenteerd. De vijfzits crossover heeft twee elektromotoren die gezamenlijk maar liefst 400 pk kunnen leveren. De elektrische auto is voorzien van een krachtige accu, waarbij u in 40 minuten in staat moet zijn tot 80% van de capaciteit op te laden. Wie sneller weg wil kan in 15 minuten een actieradius van 100 kilometer opladen. De auto is verder voorzien van vele luxe opties zoals we ook kennen van de F-Pace. Daarmee behoort deze auto echt tot het premium segment wat betreft elektrische auto’s. De I-Pace is bij Dealerleasing op aanvraag beschikbaar. Wilt u meer weten over deze auto, over andere elektrische auto’s of over elektrisch leasen? Neem dan contact met ons op. 

Jaguar E-Pace lease

Een andere SUV van Jaguar is de E-Pace. Net als met de F-Pace zijn er voor dit model veel verschillende type motoren beschikbaar. De SUV is dus de meest sportieve in zijn klasse. Met vierwielaandrijving beweegt u zich eenvoudig over de weg. De E-pace is de eerste compacte SUV van Jaguar. Inmiddels herkent u het fraaie design vast en zeker. De Jaguar E-Pace draait helemaal om de rijervaring met de persoonlijke cockpit en comfort voor alle passagiers. De E-Pace kunt u bij Dealerleasing al vanaf 1095 euro per maand shortleasen. Vraag onze adviseurs om meer informatie.