Nissan shortlease

Nissan kent een lange historie en dat merkt u. Wij van Dealerleasing bieden u de meest innovatieve elektrische auto’s in de vorm van een shortlease contract. De (elektrische) auto’s van Nissan stralen klasse uit. Hiermee komt u als zakelijke gebruiker altijd goed voor de dag. Op Dealerleasing zijn alle elektrische auto’s zorgvuldig uitgekozen. Daarnaast zijn alle prijzen op de website all-inclusive. Dit betekent dat de kosten voor verzekeringen, schade, onderhoud belasting, pechhulp in Europa en vervangend vervoer in de maandprijs inbegrepen zijn. Daarbij kunt u met een shortlease contract al vanaf één maand een contract afsluiten voor een Nissan waarbij ook maar een opzegtermijn van één maand geldt. Bent u benieuwd wat voor voordelen u nog meer kunt halen uit uw shortlease contract? Lees hier dan gauw verder en ontdek de mogelijkheden. Bij vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice van Dealerleasing, wij staan u maar al te graag te woord. 

Nissan Qashqai lease

De Nissan Qashqai is één van de populairste SUV’s die er op de automarkt beschikbaar is. Nissan heeft bij de ontwikkeling aangehouden dat het comfort en gemak optimaal moet zijn. Dat is terug te zien aan de luxe cockpit waarin je de auto soepel over de weg kunt verplaatsen. De Qashqai is een dynamische SUV, maar geen agressieve of grote SUV. Daarmee spreken ze een grote groep liefhebbers van dit type auto aan. Daarnaast staat de Qashqai ook nog eens bekend als één van de veiligste auto’s op de weg, zo blijkt uit de crashtest van de Euro NCAP. Voor de liefhebbers van de Qashqai en voor de liefhebbers van grotere SUV’s heeft Nissan ook de Qashqai+2 uitgebracht. Voor beide auto’s kunt u uitstekend terecht bij Dealerleasing. Wij vertellen u alles over de technische specificaties die voor u als zakelijke rijder interessant zijn.

Nissan Micra lease

De Nissan Micra is één van de klassieke modellen van Nissan die al jarenlang wordt geproduceerd. De eerste variant werd tussen 1983 en 1992 geproduceerd. Met de Micra concurreert Nissan op de markt van compacte mini auto’s met onder andere auto’s als de Toyota Aygo of de Citroën C1. De derde generatie die tot 2010 werd geproduceerd komt het meeste in de buurt van deze modellen. De nieuwste generatie voldoet al helemaal aan een moderne auto en is al een stuk groter. De krachtige motor maken de Micra een perfecte auto voor de sportieve rijder in een compacte auto. Veiligheid en innovatie zijn belangrijke streefpunten in de productie van Nissan, dit zie je ook terug in de Micra. Bij Dealerleasing kunt u voordelig een Nissan Micra shortlease contract afsluiten. Profiteer net als bij alle andere auto’s van de voordelen van shortleasen.

Nissan elektrische auto

De Nissan Leaf is de best verkochte elektrische auto in Europa van 2018. Een hoog pk voor pure kracht en goed voor het milieu zijn kernwaarden van deze Nissan. Ideaal voor de dagelijkse ritjes en ook langere afstanden kan deze elektrische wagen makkelijk aan. De Nissan Leaf kunt u zowel thuis als op het werk opladen. Ook zijn er in Nederland steeds meer openbare laadstations waar u gebruik van kunt maken. Daarnaast kunt u als zakelijke rijder met onze voordelige shortlease contracten optimaal genieten van elektrisch leasen. Onze shortlease contracten zijn dus zeer voordelig en vrij van risico en daarnaast kunt u kiezen uit een groot aanbod waarmee u elektrisch kunt rijden. Nissan is vooruitstrevend als het gaat om elektrische auto’s en is volop bezig met de verbetering en ontwikkeling van nieuwe modellen. Hierdoor zijn futures zoals de Nissan Propilot en parkeren met Propilot geen onbekenden termen. Als voorbeeld van deze sterke eigenschappen raden wij van Dealerleasing u serieus aan eens te kijken naar de Nissan Leaf.

Nissan Leaf lease

De Nissan Leaf is zeer populair en wij van Dealerleasing begrijpen waarom. Zo heeft deze elektrische wagen verschillende veiligheidstechnologieën die perfect zijn doorontwikkeld. Denk hierbij aan de intelligent cruise control, blind spot warning, een rear cross traffic alert en ga zo maar door. De Nissan Leaf kosten per km zijn minimaal te noemen. Zo heeft de Nissan leaf geen CO2-uitstoot, minder bewegende delen dan een auto met een normale verbrandingsmotor en ook heeft weinig kosten aan de brandstof. Daarbij zijn de onderhoudskosten zeer laag en daardoor zijn de Nissan Leaf kosten per km gemiddeld gezien relatief laag.

Nissan e-NV200 lease

Ook de Nissan e-NV200 is een echte topper uit ons assortiment. Deze elektrische bedrijfswagen draagt optimaal bij aan de doelstellingen van groene bedrijven. Door zijn actieradius van 200 km is de e-NV200 soepel, enorm praktisch en efficiënt. Dealerleasing vertelt u graag meer over deze elektrische bestelwagen. Wist u bijvoorbeeld dat de Nissan e-NV200 op wel 3 manieren opgeladen kan worden? Zo kunt u met de optie snel laden onderweg tot wel 80% in maar 40 tot 60 minuten bijladen. Bent u overtuigd en gaat u voor de Nissan Leaf lease particulier voor de ZZP’er? Dit kan als u een zakelijke rijder bent. Of kiest u toch voor de elektrische bedrijfswagen e-NV200? Waar uw keuze dan ook op mag uitkomen, wij weten zeker dat een Nissan elektrische auto u veel plezier en gemak gaat opleveren.

Als u nog niet helemaal bent overtuigd of u nog met vragen zit kunt u natuurlijk heel eenvoudig contact opnemen met de klantenservice van Dealerleasing. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvraag invullen zodat wij samen met u kunnen doorlopen wat wij voor u kunnen betekenen