Shortlease ZZP

Bent u als ZZP’er op zoek naar een betrouwbare auto? Dan zijn wij, Dealerleasing, graag uw partner. Als ZZP’er bent u elke dag weer met een ander doel onderweg. Uw projecten of klussen zullen verschillen en uw behoefte aan mobiliteit gaat daarmee gepaard. Daarom focussen wij,  Dealerleasing op u als zelfstandige. De vrijheid die u krijgt met een shortleasecontract is erg groot. Het zou zomaar kunnen dat een bedrijfswagen de komende maanden beter van pas komt. Een flexibel contract zorgt ervoor dat u ook weer eenvoudig van het voertuig af kunt zien als u deze voorlopig niet nodig heeft. De flexibiliteit en vrijheid in uw shortlease contract is helemaal van u.

Een auto leasen als ZZP’er kan bij veel leasemaatschappijen lastig zijn. Vaak zijn er pas leasemogelijkheden als bedrijven langer bestaan, vanwege de financiële risico’s. Bij Dealerleasing maken we dit onderscheid niet en is dit mogelijke struikelblok niet van toepassing. Wij bekijken uw persoonlijke situatie binnen uw zakelijke leven en geven u een geheel vrijblijvend persoonlijk aanbod.

De voordelen voor ZZP’ers

Deze vorm van lease bestaat net als alle andere shortlease contracten uit uitstekende voorwaarden, service en kwaliteit. U sluit een shortlease contract af op basis van full operational lease. Dit houdt in dat u kunt genieten van alle voordelen die full operational lease met zich mee brengt. Het enige waar u zich zorgen over hoeft te maken is de tank. Wanneer er onderhoud nodig is of er eventuele pech onderweg voorvalt, zit dit ook ook bij deze vorm van lease inbegrepen. Op deze manier kunt u zich rustig focussen op het project of de klus waar u momenteel aan werkt. Het werkleven van een ZZP’er is nou eenmaal variërend en vergt veel flexibiliteit in het werk wat uitgevoerd wordt. U zult dit ongetwijfeld herkennen. Er is niets prettiger dan het feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw leasecontract met bijpassend voertuig. Wanneer het voertuig geen toegevoegde waarde meer voor u is, kunt uw shortlease contract daarom maandelijks opzeggen. Hierdoor speelt u ideaal in op uw eigen maandelijkse inkomsten. Alle voordelen voor u als ZZP’er op een rijtje

  • Allrisk verzekerd binnen heel Europa 
  • Pechhulp In heel Europa
  • Vervangend vervoer bij schade of onderhoud
  • Gratis haal- en brengservice
  • Rente, afschrijving en houderschapsbelasting is inbegrepen
  • Onderhoud en reparaties zijn inbegrepen
  • Shortlease bevat ook een inzittenden verzekering

Wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Natuurlijk zijn de voordelen van zakelijk leasen ook van toepassing op alle ZZP’ers, starters, MKB of welke zakelijke vorm dan ook. Omdat shortlease over het algemeen erg interessant is voor een ZZP’er, vinden wij het belangrijk om ons goed te focussen op u als klant. Onze service en transparantie is erop gericht om u te adviseren en te voorzien in bijpassend voertuig. Daarnaast streven wij ervoor om u volledig te ontzorgen met onze leasecontracten. We streven ernaar om binnen 1 tot 3 werkdagen uw gewenste auto te leveren. Als de gewenste auto niet direct beschikbaar is, dan leveren wij u een zogenoemde ‘voorloopauto’ waardoor u wel de weg op kunt. Wanneer het door uw gewenste voertuig bij ons op voorraad is, wordt dit door ons op uw gewenste locatie gewisseld. Het is natuurlijk ook mogelijk om dit bij ons op locatie te doen!

Ook zijn wij erg soepel richting ZZP’ers als het gaat om een BKR registratie. Bij veel traditionele leasemaatschappijen komt u met een BKR registratie niet in aanmerking voor een leasecontract. Wij vinden echter dat dit onafhankelijk door onszelf beoordeeld moet worden. In de meeste gevallen kunnen wij hierdoor gewoon een vrijblijvend aanbod doen. Wij begrijpen dat u als ZZP’er niet altijd even stabiel voor staat als het gaat om financiën. Wij denken graag mee met de klant. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we elk individu een eigen persoonlijk aanbod kunnen doen. Wij zullen ten alle tijden meedenken met de mogelijkheden die er voor u zijn.