Shortlease Skoda

Shortlease Skoda

Skoda is één van de oudste automerken wereldwijd. Inmiddels is deze Tsjechische autofabrikant gefuseerd met de Volkswagen groep. Het automerk kent dus een lange geschiedenis en produceert nu auto’s die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. De samenwerking met de Volkswagen-groep heeft geresulteerd in opvallend goede auto’s. Hoewel het merk Skoda niet het imago heeft van een premium automerk, mag de kwaliteit zeker wel in deze categorie geplaatst worden. Bij Dealerleasing kunt u een Skoda shortlease afsluiten. Wij helpen u graag met het uitkiezen van een mooie Skoda voor u als zakelijke rijder. Een Skoda staat bekend om de vele functionaliteiten en extra accessoires in de auto’s. Dit is perfect voor uw comfort en gemak op de weg. Graag vertellen onze adviseurs u alles over de beschikbare Skoda leaseauto’s. Wilt u alvast meer weten over de populaire Skoda modellen? Lees dan snel verder.

Skoda Kodiaq lease

De Skoda Kodiaq is de SUV van dit merk dat is gebouwd op hetzelfde platform als de Volkswagen Tiguan. De Kodiaq is een geschikte auto als u op zoek bent naar veel ruimte in de auto. Deze kan op aanvraag namelijk plaats bieden aan 7 personen. Voor zakelijke rijders die vaak mensen vervoeren of bijvoorbeeld veel carpoolen is de Kodiaq uitermate geschikt. Zoals we van Skoda gewend zijn bevat de Kodiaq typische Skoda accessoires. Zo vindt u bijvoorbeeld paraplu’s in het portier en het lampje in de kofferbak kunt u ook gebruiken als zaklamp. Skoda denkt daarmee aan de handige dingen die we misschien niet direct nodig hebben, maar die altijd van pas kunnen komen. De Kodiaq is een krachtige auto waarmee u vlot kunt rijden. De auto is voorzien van alle technologische snufjes, waardoor u heerlijk op uw gemak zit. Bij Dealerleasing kunt u de Skoda Kodiaq shortleasen. Graag bespreken wij met u wat uw wensen zijn en vertellen we u alles over de voordelen van shortlease en in combinatie met een Skoda Kodiaq.

Skoda Octavia lease

De Skoda Octavia kent een veel langere geschiedenis dan de Kodiaq. Deze auto werd officieel al in 1959 benoemd als Octavia. Destijds was het een erg moderne auto voor het premium segment. Pas in 1996 werd er een nieuwe stationwagen door Skoda gebouwd met dezelfde benaming. Toch was de auto compleet anders geworden. De Octavia staat bekend om de ruime kofferbak. Heeft u dus als zakelijke rijder veel spullen bij u? Dan is de Octavia waarschijnlijk een geschikte keuze. De auto kenmerkt zich qua uitstraling echt als een typische zakelijke auto. Met de motoren van Volkswagen en de kwaliteit van Skoda kunt u uzelf uitstekend verplaatsen in een Skoda Octavia. Bij Dealerleasing vertellen we u graag nog veel meer over deze unieke auto. 

Skoda Fabia lease

De Skoda Fabia is in het afgelopen decennium één van de populairste Skoda auto’s gebleken. Dit kwam met name pas op gang vanaf de introductie van de derde generatie in 2010. De samenwerking met Volkswagen ging toen voor dit model pas echt zijn vruchten afwerpen. De techniek van de Volkswagen Polo BlueMotion in de vorm van een Greenline uitvoering zorgde voor een interessante optie voor zakelijke rijders. Het bijtellingspercentage werd toen verlaagd naar 14% en van BPM was er geen sprake meer. Dat u als zakelijke rijder geïnteresseerd bent in dit type auto’s is dus geen verrassing meer. De verkoopaantallen zijn door de verlaging van het bijtellingspercentage enorm gestegen. Onze adviseurs vertellen u graag alles over de fiscale voordelen van deze uitvoering. Een Skoda Fabia shortlease is voor de zakelijke rijder dus erg gunstig!

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?