Shortlease Tesla

Tesla shortlease: ervaar de toekomst in elektrisch rijden

Voor veel automobilisten is rijden in een Tesla een droom. Shortlease maakt elektrisch autorijden in een Tesla toegankelijk voor een groot publiek. Ook Dealerleasing brengt met Tesla shortlease de toekomst in mobiliteit dichterbij. Elektrisch rijden is efficiënt, de modellen van Tesla zijn zeer comfortabel en je levert een bijdrage aan een schoner milieu.

 

Shortlease Tesla: zakelijk of particulier

Wil je als particulier of ondernemer de ervaring van elektrisch rijden in een Tesla zelf beleven? Kies dan voor Tesla shortlease bij Dealerleasing. Model S is het bekendste model van het innovatieve, Amerikaanse autobedrijf van ondernemer Elon Musk. De hardware maakt het mogelijk om in de toekomst automatisch te rijden. Voordat het zover is, kun je nu al instappen in deze auto. De combinatie van shortlease en Tesla is zowel bij zakelijke als particuliere rijders immens populair.

 

Een Tesla voor een vast bedrag per maand

Interesse om een Tesla te shortleasen? Ook voor Model S betaal je een vast maandbedrag. Je kunt je contract – maandelijks na de initiële looptijd – opzeggen. Dat is flexibiliteit pur sang. Alle kosten die je als automobilist maakt, zijn gedekt door het all-inclusive shortleasecontract. Denk hierbij aan onderhoud, reparatie, hulp bij pech onderweg en motorrijtuigenbelasting. Alleen de boetes voor eventuele verkeersovertredingen betaal je zelf.

 

Shortlease Tesla Model S bij Dealerleasing

Shortlease is een beproefde en flexibele manier als je een voorliefde hebt voor de diverse modellen van Tesla. Interesse? Bekijk het aanbod en de specificaties van Tesla Model 3 en Tesla Model S. Of bezoek één van onze vestigingen in de buurt. Graag vertellen onze leaseadviseurs je alles over de voordelen die deze elektrische auto uit het luxe segment heeft.Je kunt je contract – maandelijks na de initiële looptijd – opzeggen. 

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?