Shortlease Volkswagen

Volkswagen shortlease: van stoere Polo tot comfortabele Passat?

Wil je als particulier of als ondernemer een Volkswagen shortleasen? Bij Dealerleasing ben je overal in Nederland aan het goede adres voor een kwaliteitsauto. Want dat is waar het Duitse automerk voor staat: kwaliteit én klasse. Waar rijd jij straks mee weg? Een Passat met een zakelijke uitstraling en het comfort voor langere ritten?  Of gaat je voorkeur uit naar een stoere Polo, die tijdens kortere ritten in zijn element is. Bij Dealerleasing kun je met een Volkswagen alle kanten op.

Jouw Volkswagen voor een vast maandbedrag

Waarom kies je ervoor om een Volkswagen te shortleasen? Kort en krachtig: shortlease is een krachtige, flexibele oplossing als je een Volkswagen wilt rijden. Je weet precies waar je aan toe bent als je je handtekening onder het contract zet. Je betaalt een vast maandbedrag. Je kunt je Volkswagen contract – maandelijks na de initiële looptijd – opzeggen. 

All-inclusive leasecontract voor je Volkswagen

Het all-inclusive dekt alle kosten die je als automobilist maakt. Onderhoud, reparatie, hulp bij pech onderweg en motorrijtuigenbelasting zijn bij de prijs inbegrepen. Alleen de brandstof en eventuele boetes vallen buiten het contract. Wil je halverwege je contract upgraden naar een ander model. Ook die mogelijkheid heb je bij Dealerleasing.

Shortlease je Volkswagen bij Dealerleasing

Heb je altijd al een Volkswagen willen rijden? Als je kiest voor shortlease rijd je zorgeloos en probleemloos rond in de auto van je voorkeur. Bij Dealerleasing heb je de keuze uit een groot aantal modellen en luxe uitvoeringen. Interesse? Bekijk online ons aanbod. Of bezoek één van onze vestigingen in de buurt. Onze leaseadviseurs helpen je graag om de juiste keuze voor een Volkswagen te maken.

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?