Shortlease Volvo

Shortlease Volvo: veiligheid voorop

Als je aan Volvo denkt, denk je automatisch aan de unieke combinatie van kwaliteit, degelijkheid en innovatie. 

 

Volvo en veiligheid zijn al sinds mensenheugenis synoniem aan elkaar. Bij elk model dat van de lopende band rolt, schrijft Volvo veiligheid met hoofdletters. Zo waken allerlei Innovatieve technieken onderweg over de veiligheid van bestuurders én passagiers. Denk aan de brake assist in noodsituaties, een automatische handremfuncties voor steile wegen of een controlesysteem voor de bandenspanning. Wil je als ondernemer of particulier een V40, V60 of XC40 rijden dan is het een veilige keuze om bij Dealerleasing een shortlease Volvo contract af te sluiten.

 

Maak indruk, shortlease een Volvo

Als je alleen de nadruk op een hoog veiligheidsniveau legt, doe je het bekende Zweedse automerk tekort. Volvo’s blinken ook uit in een strak design, volop comfort en een luxe uitstraling. Kortom: shortlease een Volvo en een sportieve rijervaring is gegarandeerd. Bij Dealerleasing heb je de keuze uit talloze modellen en uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan de Volvo V40, Volvo V60 of de Volvo XC40. De meeste modellen staan startklaar op voorraad. Zet je handtekening en je rijdt er direct in weg.  

 

Rijd voor vast maandbedrag je vrijheid tegemoet

De hoogwaardige uitstraling van alle Volvo-modellen valt direct op. Wil je zelf achter het stuur plaatsnemen, het gaspedaal indrukken en een unieke rijervaring beleven? Shortlease een Volvo en geniet volop van je vrijheid. Op de snelweg, op provinciale wegen en in de bebouwde kom. Je krijgt van ons de laagste prijsgarantie van Nederland. Elke maand betaal je als klant een vast bedrag. Deze maandpremie dekt alle kosten. Alleen brandstof en verkeersboetes betaal je uit eigen portemonnee. Na de eerste maand kun je je shortlease Volvo contract dagelijks opzeggen of opwaarderen.

 

Je shortlease Volvo contract regel je bij Dealerleasing

Instappen en wegrijden in een Volvo? Met neem je een ervaren, betrouwbare partner voor shortlease in de arm. Ben je al overtuigd? Bezoek dan een van onze vestigingen in het land om de juiste keuze voor een shortlease Volvo contract te maken. Heb je hulp nodig om knopen door te hakken? Wees gerust, onze leaseadviseurs helpen je graag op weg.

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?