Shortlease

Shortlease Seat Ibiza
Vanaf 549,- p/mnd
Hatchback
excl. BTW
22%
Shortlease Kia Ceed
Vanaf 589,- p/mnd
Hatchback
excl. BTW
22%
Shortlease Citroën Jumpy L3H1
Vanaf 629,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
excl. BTW
Shortlease Mercedes Benz Vito Dubbele Cabine
Vanaf 729,- p/mnd
Dubbele cabine
excl. BTW

Shortlease: voor een vast maandbedrag je favoriete auto

Shortlease is een ideale oplossing als je voor minimaal 1 maand een auto nodig hebt. Het maakt niet uit of je zakelijk of privé een mobiliteitsvraagstuk hebt. Kies voor shortlease als je als ZZP’er of MKB’er een bestelwagen nodig hebt voor een project of opdracht. Of stap als particulier in een trendy SUV, elektrische auto of gezinsauto. Voor een vast bedrag per maand zit je achter het stuur van de auto die past bij je levensstijl, werkzaamheden en budget.

Leasecontract na 1 maand opzegbaar

De kracht van shortlease laat zich in één woord samenvatten: flexibiliteit. Bij shortlease betaal je als klant een vast bedrag per maand voor alle kosten: onderhoud, verzekering, reparatie en afschrijving.
Je gaat dus zorgeloos de weg op. Alleen brandstofkosten en eventuele boetes betaal je zelf. Heb je je auto niet meer nodig of is een project afgelopen? Je kunt je contract – maandelijks na de initiële looptijd – opzeggen. 

Dealerleasing: service van de bovenste plank

Heeft shortlease je interesse gewekt? Schakel Dealerleasing in en maak werk van je mobiliteitsvraagstuk. Als je kiest voor shortlease bij Dealerleasing, kun je ook rekenen op onze bekende service. Daarna heb je alle vrijheid. Neem plaats achter het stuur, start de auto en geniet minimaal 1 maand lang van je auto of bedrijfswagen. Wil je na een 1 maand een luxer model of een ander merk? Ook een upgrade regelen we in een handomdraai.

Altijd op voorraad bij shortlease: 300 merken en modellen

Bij Dealerleasing heb je voor shortlease een zeer ruime keuze uit modellen en merken. Voor welke auto of bedrijfswagen je ook kiest: je profiteert als klant van de laagste prijsgarantie van Nederland. Dat is een goede reden om een blokje om te rijden en een afspraak te maken bij één van onze vestigingen in de buurt. Onze leaseadviseurs denken graag met je mee en zorgen altijd voor een goed onderbouwd advies.

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?