Shortlease

Shortlease Audi Q7
Vanaf 2.779,- p/mnd
SUV
incl. BTW
22%
Shortlease Opel Corsa
Vanaf 649,- p/mnd
Hatchback
incl. BTW
22%
Shortlease Opel Vivaro-e personenbus
Vanaf 1.139,- p/mnd
Personenbus
excl. BTW
Shortlease Peugeot e-Expert
Vanaf 779,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
excl. BTW

Shortlease: voor een vast maandbedrag je favoriete auto

Shortlease is een ideale oplossing als je voor minimaal 1 maand een auto nodig hebt. Het maakt niet uit of je zakelijk of privé een mobiliteitsvraagstuk hebt. Kies voor shortlease als je als ZZP’er of MKB’er een bestelwagen nodig hebt voor een project of opdracht. Of stap als particulier in een trendy SUV, elektrische auto of gezinsauto. Voor een vast bedrag per maand zit je achter het stuur van de auto die past bij je levensstijl, werkzaamheden en budget.

Leasecontract na 1 maand opzegbaar

De kracht van shortlease laat zich in één woord samenvatten: flexibiliteit. Bij shortlease betaal je als klant een vast bedrag per maand voor alle kosten: onderhoud, verzekering, reparatie en afschrijving.
Je gaat dus zorgeloos de weg op. Alleen brandstofkosten en eventuele boetes betaal je zelf. Heb je je auto niet meer nodig of is een project afgelopen? Je kunt je contract – maandelijks na de initiële looptijd – opzeggen. 

Dealerleasing: service van de bovenste plank

Heeft shortlease je interesse gewekt? Schakel Dealerleasing in en maak werk van je mobiliteitsvraagstuk. Als je kiest voor shortlease bij Dealerleasing, kun je ook rekenen op onze bekende service. Daarna heb je alle vrijheid. Neem plaats achter het stuur, start de auto en geniet minimaal 1 maand lang van je auto of bedrijfswagen. Wil je na een 1 maand een luxer model of een ander merk? Ook een upgrade regelen we in een handomdraai.

Altijd op voorraad bij shortlease: 300 merken en modellen

Bij Dealerleasing heb je voor shortlease een zeer ruime keuze uit modellen en merken. Voor welke auto of bedrijfswagen je ook kiest: je profiteert als klant van de laagste prijsgarantie van Nederland. Dat is een goede reden om een blokje om te rijden en een afspraak te maken bij één van onze vestigingen in de buurt. Onze leaseadviseurs denken graag met je mee en zorgen altijd voor een goed onderbouwd advies.

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?