Steunmaatregelen zelfstandigen tijdens de coronacrisis (2.0)
Steunmaatregelen zelfstandigen tijdens de coronacrisis (2.0)

Steunmaatregelen zelfstandigen tijdens de coronacrisis (2.0)

Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren, waarschijnlijk heb je als ondernemer deze naam al meerdere malen voorbij zien komen in het nieuws.
De ondernemingen die in deze periode het zwaarst getroffen worden kunnen tijdens het coronavirus een tegemoetkoming aanvragen via het Noodloket. Dit betreft een eenmalig bedrag van €4000-, belastingvrij.

Dit bedrag is vrij te besteden door de ondernemers. De tegemoetkoming is voor de bedrijven waarvan de hoofdactiviteit overeenkomt met één van de vastgestelde SBI-codes (denk daarbij aan hotels, restaurants, schoonheids-/haarverzorging en meer).

Let wel op; Naast de voorwaarde dat het bedrijf binnen de zwaarst getroffen sectoren valt, zijn er nog twee voorwaarden: tussen de start van de crisis en de maand juni moet er sprake zijn van minimaal 4.000 euro omzetverlies en 4.000 euro te betalen vaste lasten.

Je kunt de tegemoetkoming hier tot 26 juni 17:00 online aanvragen.
Je ontvangt binnen een week het bedrag op jouw rekening (mits je aan de voorwaarden voldoet).

Dealerleasing is dagelijks in contact met ondernemers, en denkt ook in deze periode mee met de zelfstandigen, MKB’ers en starters om je de flexibiliteit te bieden in mobiliteit die je op dit moment graag zou willen hebben. Denk daarbij aan shortleasecontracten die per maand opzegbaar zijn.
Wanneer je vragen hebt over flexibiliteit in de lease, kun je contact opnemen met één van onze adviseurs op: 088-7001818

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor shortlease, lees er hier meer over .

Tips-ondernemers-coronavirus

Categorieën
Shortlease Opel Combo L1H1
Shortlease Opel Combo L1H1
Vanaf 469,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
excl. BTW
Shortlease Skoda Octavia Station
Shortlease Skoda Octavia Station
Vanaf 899,- p/mnd
Station
incl. BTW
22%
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?