Winactie; een jaar gratis rijden!
Winactie; een jaar gratis rijden!

Winactie; een jaar gratis rijden!

Een periode geleden heeft Team Dealerleasing samen met ZZP Nederland een winactie online gezet voor de ZZP’er die in deze periode erg flexibel omgaat met zijn of haar bedrijfsactiviteiten. Wat hebben we veel leuke reacties en nominaties hierop gekregen. Hoe creatief ondernemers op dit moment omgaan met zijn of haar bedrijfsactiviteiten is erg inspirerend.

Redenen voor de nominatie konden zijn:

  • Zet een ondernemer bij wie het werk al even stil ligt in het zonnetje.
  • Een zelfstandige die creatief omgaat met de corona crisis en nieuwe kansen creëert.
  • Een starter die net in een roerige tijd zijn onderneming begint.
  • Of juist een ZZP’er die een steuntje in de rug kon gebruiken.

Toch sprong er één verhaal uit; het verhaal van Duncan Berends (32). Hij is de oprichter van BuitenFit Haarlem en geeft als personal trainer al jaren les in outdoor trainingen.
Duncan is genomineerd door Marieke (zij sport al een lange periode bij hem en is een goede vriendin geworden). Zij stuurde ons een reactie wat zowel ZZP Nederland en Dealerleasing erg aansprak.

Dat Duncan de titel ZZP-held heeft gekregen heeft hij mede te danken aan zijn positiviteit tijdens de coronacrisis. Hij schakelde direct naar online trainingen en bood gratis sport- en spelactiviteiten aan voor kinderen. Dit alles zodat de kids hun klasgenoten alsnog konden zien en vanuit huis konden sporten toen de scholen dicht gingen. Deze spelletjes werden gedaan via ZOOM, zodat iedereen elkaar kon zien in deze roerige tijd.

Dealerleasing & ZZP Nederland mochten Duncan gaan verrassen, aangezien hij nog geen auto had en iedere dag op zijn fiets al zijn spullen mee moest nemen was hij erg dankbaar voor deze prijs en de nominatie van Marieke.

Benieuwd hoe Dealerleasing & ZZP Nederland deze dag heeft ervaren? Meer hierover is te zien in onderstaande video;

BuitenFit Haarlem

Tijdens de trainingen van BuitenFit Haarlem leer je de vele voordelen van trainen met een kettlebell ten opzichte van geïsoleerde oefeningen in een fitness centrum. Je traint je lichaam op deze manier als 1 geheel, wat vele voordelen heeft ter preventie van blessures en een fit en sterk lichaam creëren. Je kan hierbij groepstrainingen volgen of een personal training boeken.

Benieuwd wat BuitenFit Haarlem voor uw gezondheid kan betekenen? Kijk dan via onderstaande link op de site.

Samenwerking met ZZP Nederland

Dealerleasing is al jarenlang trotse partner van ZZP Nederland. Zij behartigen al jaren het belang van de ZZP’er en mogen hierbij flinke kortingen aanbieden. Als grootste zzp-belangenbehartiger, voor ondernemers met een eenmanszaak, vof, bv, cv, of maatschap, proberen zij belemmeringen en onduidelijkheden rondom ondernemerschap weg te nemen.

Categories
Shortlease Opel Vivaro L2H1
Shortlease Opel Vivaro L2H1
Vanaf 609,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
excl. BTW
Shortlease Mercedes Benz Vito L2H1
Shortlease Mercedes Benz Vito L2H1
Vanaf 679,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
excl. BTW
Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?