Auto's direct leverbaar De laagste prijsgarantie Gratis vervangend vervoer Vragen? Bel ons: 088 - 700 1818
9 september 2019

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden wordt steeds populairder dat is niet zonder reden. Wij van Dealerleasing begrijpen waarom. Het laadnetwerk wordt steeds uitgebreider, u rijdt in een schone auto en zijn er voor bedrijven verschillende interessante subsidieregelingen. Alle voordelen, wet en regelgeving en subsidies maakt het vergelijken soms lastig. Wij van Dealerleasing kunnen u helpen omdat wij op de hoogte zijn van deze veranderingen en ontwikkelingen. Zo staan wij u dus graag te woord. Of het nu gaat over de mogelijkheden van elektrisch leasen, de verschillende soorten shortlease contracten of dat u gewoon interesse heeft in ons aanbod elektrische auto’s, wij kunnen u overal mee van dienst zijn. Wij begrijpen dat u graag geïnformeerd wordt over de laatste ontwikkelingen, trends en (financiële) voordelen en daarom kunt u altijd contact opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen.

De voordelen van elektrisch rijden

Groen rijden is iets dat de laatste jaren sterk in opkomst is. Dat is ook niet zo gek, want elektrisch rijden bied een hoop voordelen. Zo kunt u in veel gevallen gebruik maken van een lage bijtelling. Aan de andere kant betaalt u over het algemeen nog steeds minder voor het rijden van een elektrische auto dan voor een auto op diesel of benzine. Dit komt door de brandstof en de prijs daarvan. Zo is groen rijden niet alleen goed voor het milieu, ook in uw portemonnee zal u merken dat het een hoop kan schelen. Volg de volgende link als  u benieuwd bent naar de kosten van elektrisch rijden. Een elektrische auto is beter voor het milieu omdat deze geen uitstoot heeft. Daarbij zult u merken dat het een zeer stille manier van vervoer is en dit is erg prettig. Ook heeft een elektrische auto minder onderhoud nodig en slijt deze minder snel. 

Daarbij is het door elektrisch te rijden mogelijk thuis e auto te “tanken” middels een laadpaal. Zo hoef je niet speciaal meer naar een tankstation toe. Daarbij vraagt u zich misschien af of de actieradius geen nadeel is van het elektrisch rijden. Onderzoek wijst uit dat de gemiddelde Nederlander zeer korte ritten maakt. Ten eerste is het voor de gemiddelde Nederlander dus helemaal niet nodig om tot aan Parijs te kunnen rijden, ten tweede is de actieradius helemaal zo slecht nog niet. De Nissan Leaf bijvoorbeeld heeft een actieradius van 199 kilometer, dit is voor de meeste mensen genoeg om heen en weer naar het werk te rijden. Zo zijn er, naast dat de actieradius van de meeste elektrische auto’s genoeg is voor woon-werkverkeer, ook nog hybride modellen die tijdens het rijden de accu opladen. Zo kunt u dus meer kilometers afleggen dan dat u misschien zou denken. Bekijk onze speciale pagina over de actieradius van elektrisch rijden voor meer informatie. 

Verschillende modellen om elektrisch mee te rijden

Nu u weet wat de voordelen zijn van elektrisch rijden is het fijn om overzicht te hebben over het aanbod elektrische auto’s. Er zijn veel verschillende merken met elk hun eigen sterke punten. Voordat u een keuze maakt is het verstandig eerst te bedenken welke klasse elektrische auto u wil rijden. Bent u namelijk op zoek naar een elektrische bedrijfswagen of zoekt u juist een normale elektrische auto? 

Vervolgens dient u na te gaan wat voor merk u zoekt. Kiest u bijvoorbeeld voor de elektrische VW E-Golf? Of geeft u liever de voorkeur aan de elektrische Tesla Model 3? Zoals u kunt zien zitten er grote verschillen in de prijs, het model, de opties en de eigenschappen voor de auto’s. Omdat wij begrijpen dat u misschien niet direct voor ogen heeft waar u naar op zoek bent, bieden wij graag aan om u hiermee te helpen. Neem hiervoor simpelweg contact op met de Dealerleasing klantenservice of vul vrijblijvend een offerte in. 

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details
Open chat
1
Welkom bij Dealerleasing, uw zakelijke- & particuliere shortlease partner met de laagste prijsgarantie. Waarmee kunnen we u helpen?