Auto (short)leasen als starter
Auto (short)leasen als starter

Auto (short)leasen als starter

Als starter op de arbeidsmarkt heb je vaak te maken met een beperkt budget. Toch wil je graag in een comfortabele en veilige auto rijden. In dat geval is een auto leasen een goede optie. Leasen is een handige manier om in een nieuwe auto te kunnen rijden, zonder dat je meteen een grote investering hoeft te doen. Bij Dealerleasing hebben we ruim 250 voertuigen op voorraad staan. Zo heb je de keuze uit veel verschillende auto’s die je tegen een laag vast bedrag per maand kunt leasen.

Leasen als starter

Als starter is het handig om eerst na te gaan hoeveel je kunt betalen voor een auto en wat je budget is. Denk daarna na over wat voor type auto je nodig hebt en welke functies je graag terug zou willen zien op de auto. Zodra je dit voor jezelf duidelijk hebt, kun je kiezen voor een merk en model die aansluiten bij jouw wensen en behoeftes. Tot slot hoef je alleen nog te bepalen hoelang je de auto wilt leasen. 

Leasemaatschappij vinden als starter

Vaak is het als starter lastig om een leasemaatschappij te vinden waar je terecht kunt. Dit kan komen doordat jouw bedrijf nog te jong is (vaak jonger dan 3 jaar) of omdat de bank jouw aanvraag weigert voor de financiering van een auto. Ook kan het voorkomen dat je financiële gegevens moet delen met een leasemaatschappij, die starters vaak nog niet hebben. Gelukkig kun je bij Dealerleasing wel een auto leasen als starter.

Personenauto of bedrijfswagen leasen als starter

Het kan zijn dat je als starter een personenauto nodig hebt, omdat je in een representatieve auto bij je klanten op bezoek wilt gaan. Maar het kan ook zijn dat je gewoon op zoek bent naar een bedrijfswagen die voldoende ruimte biedt om jouw materiaal in kwijt te kunnen. Bij Dealerleasing kun je voor zowel personenauto’s als bedrijfswagens terecht. Je betaalt standaard een vast bedrag per maand, waarbij vrijwel alles zit inbegrepen. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over wegenbelasting, onderhoud en reparaties, verzekering etc. 

Conclusie

Leasen is een handige manier voor starters om gebruik te kunnen maken van een auto, zonder dat je meteen een grote investering hoeft te doen. Bij het kiezen van de juiste leaseauto, is het belangrijk om eerst bij jezelf na te gaan naar wat voor soort auto je op zoek bent en wat je nodig hebt. Zo kun je uiteindelijk rijden in een leaseauto die helemaal bij jou past.

Leasen bij Dealerleasing: de voordelen
  • Laagste prijsgarantie
  • Levering in heel Nederland
  • Binnen 24 uur rijden
Categories
Shortlease BMW iX3
Shortlease BMW iX3
Vanaf 1.369,- p/mnd
SUV
excl. BTW
Shortlease BMW X5
Shortlease BMW X5
Vanaf 2.619,- p/mnd
SUV
excl. BTW
22%
Bijtelling in 2024

Bijtelling in 2024

Alyssa
4 January 2024
Het nieuwe jaar is weer aangebroken, en zoals altijd brengt dit bepaalde veranderingen met zich mee. Voor zakelijke...
Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?