Bedrijfswagen leasen als koerier - Waarom, welke en de voordelen
Bedrijfswagen leasen als koerier - Waarom, welke en de voordelen

Bedrijfswagen leasen als koerier – Waarom, welke en de voordelen

Starten als koerier is een belangrijke beslissing, waar veel bij komt kijken. Een van de dingen waar je over na moet denken is bijvoorbeeld welk type bedrijfswagen je moet kiezen. Ook moet je bedenken of je de bedrijfswagen wilt aanschaffen of bijvoorbeeld wilt leasen. Hieronder vind je meer informatie over het leasen van een bedrijfswagen, waarom dit een goede optie is voor koeriers en welke bedrijfswagens geschikt zijn voor koeriers. Tot slot benoemen we nog enkele voordelen van het leasen van een bedrijfswagen voor koeriers.

Waarom bedrijfswagen leasen als koerier? 

Een bedrijfswagen leasen als koerier biedt de mogelijkheid om het voertuig als het ware te huren in plaats van het te kopen. Het is een goede optie voor koeriers die niet het geld hebben om een bedrijfswagen te kopen of die geen tijd hebben om het onderhoud te regelen. Leasen maakt het mogelijk om een bedrijfswagen te gebruiken voor de specifieke periode dat je de bedrijfswagen nodig hebt, waardoor je beschermd wordt tegen onnodige kosten. Daarnaast zitten bij een operational leasecontract vrijwel alle kosten inbegrepen, waardoor jij je volledig kan focussen op je werk. 

Welke bedrijfswagen leasen als koerier? 

Welke bedrijfswagen het beste is om te leasen als koerier is uiteindelijk afhankelijk van de specifieke behoeftes die je hebt. Als je veel kleine pakketten moet bezorgen, is een wat kleinere bedrijfswagen ook geschikt. Wanneer je veel grote vracht moet bezorgen, kun je beter een grotere of langere bedrijfswagen leasen. Enkele bedrijfswagens die geschikt zijn voor koeriers zijn onder andere de Peugeot Expert, Mercedes-Benz Sprinter of de Ford Transit. 

Voordelen leasen bedrijfswagen

Naast het niet hoeven kopen van een bedrijfswagen, biedt het leasen van een bedrijfswagen als koerier tal van andere voordelen. Ten eerste zorgt het (operational) leasen van een bedrijfswagen ervoor dat je geen extra kosten hoeft te maken voor het onderhoud, omdat dit inbegrepen zit bij het maandelijkse leasebedrag. Daarnaast biedt een bedrijfswagen leasen je de mogelijkheid om je kosten te spreiden. Ook hoef je als je kiest voor het leasen van een bedrijfswagen geen wegenbelasting te betalen; dit is ook inbegrepen in het maandelijkse leasebedrag. Tot slot heb je ook de keuze uit diverse merken en modellen, waardoor je altijd een bedrijfswagen rijdt die past bij jouw behoeftes. 

Conclusie

Een bedrijfswagen leasen als koerier is een goede optie als je op zoek bent naar een makkelijke en betaalbare manier om een voertuig in gebruik te nemen. Zo kan je onder andere kiezen uit verschillende modellen en leaseperiodes en profiteer je van diverse voordelen. Kortom: als je op zoek bent naar een zorgeloze en betaalbare manier om gebruik te kunnen maken van een bedrijfswagen, is het leasen van een bedrijfswagen een goede keuze.

 

Leasen bij Dealerleasing: de voordelen
  • Laagste prijsgarantie
  • Levering in heel Nederland
  • Binnen 24 uur rijden
 
Categories
Shortlease Audi Q7
Shortlease Audi Q7
Vanaf 1.769,- p/mnd
SUV
excl. BTW
22%
Shortlease Fiat 500 Cabrio
Shortlease Fiat 500 Cabrio
Vanaf 429,- p/mnd
Cabriolet
excl. BTW
22%
Bijtelling in 2024

Bijtelling in 2024

Alyssa
4 January 2024
Het nieuwe jaar is weer aangebroken, en zoals altijd brengt dit bepaalde veranderingen met zich mee. Voor zakelijke...
Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?