De 5 grootste voordelen van een bedrijfswagen leasen
De 5 grootste voordelen van een bedrijfswagen leasen

De 5 grootste voordelen van een bedrijfswagen leasen

Het leasen van een bedrijfswagen kan erg aantrekkelijk zijn voor ondernemers of ZZP’ers. Je profiteert namelijk van vele voordelen waarmee je aan het einde van de streep meer liquiditeit behoudt als bedrijf. Ben je benieuwd naar de 5 grootste voordelen van een bedrijfswagen leasen? Lees het artikel dan verder.

Direct leverbaar van bedrijfswagens

Een groot voordeel van het leasen van een bedrijfswagen bij Dealerleasing is dat wij een grote voorraad direct beschikbaar hebben. Hierdoor kunnen wij direct inspelen op de vraag naar bedrijfsauto’s en kun je binnen 24 uur al in een nieuwe bedrijfswagen rijden. 

Levering in heel Nederland

Is het voor jou makkelijker om je nieuwe vervoer op locatie afgeleverd te krijgen? Dat kan! Wij leveren alle bedrijfswagens af op locatie op de gewenste datum en tijdstip voor een kleine meerprijs.

Voordelig leasen

Bij Dealerleasing bieden we een laagste prijsgarantie aan. Blijkt een gelijkwaardige overeenkomst bij een collega leasemaatschappij goedkoper te zijn? Dan krijg je €100 korting op de eerste betaling en passen wij onze prijs aan.

Wat is er bij het contract inbegrepen?

Het shortlease contract dekt alle bijbehorende kosten. Denk hierbij aan de onderhoudskosten, reparatiekosten, motorrijtuigenbelasting en eventuele hulp bij pech onderweg. Ook vervangend vervoer zit bij de prijs inbegrepen. Zo gemakkelijk! Alleen de brandstof en eventuele boetes zijn voor jezelf. 

Flexibel leasen

Bij ons kun je flexibel leasen doormiddel van ons shortlease plan. De voordelen hierbij zijn dat je niet voor een bepaalde tijd vast zit aan een contract. Je hebt als ondernemer de vrijheid om zelf te kiezen voor welke leasetermijn je de bedrijfsauto wilt leasen. Daarnaast is het contract per maand opzegbaar wat een enorm voordeel kan zijn voor jou als ondernemer. Ben je bijvoorbeeld net klaar met een project en heb je geen bedrijfswagen meer nodig? Dan kun je het contract gewoon opzeggen. 

Populaire bedrijfswagens

Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de 5 populairste bedrijfswagens op onze website: 

Heb je vragen of interesse in het leasen van een bedrijfswagen?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder bij het oplossen van je mobiliteitsprobleem en voorzien je graag van één of meerdere bedrijfswagens. Bel naar 088 – 700 1818 of mail info@dealerleasing.nl. Je kunt ook gebruik maken van de chat op onze website.

Categories
Shortlease BMW X3
Shortlease BMW X3
Vanaf 1.779,- p/mnd
SUV
incl. BTW
22%
Shortlease Renault Kadjar
Shortlease Renault Kadjar
Vanaf 799,- p/mnd
SUV
incl. BTW
22%
Bijtelling in 2024

Bijtelling in 2024

Alyssa
4 January 2024
Het nieuwe jaar is weer aangebroken, en zoals altijd brengt dit bepaalde veranderingen met zich mee. Voor zakelijke...
Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?