Elektrisch, het nieuwe rijden.
Elektrisch, het nieuwe rijden.

Elektrisch, het nieuwe rijden.

Als ondernemer het juiste voorbeeld geven en er financieel op vooruitgaan? Dan is elektrische mobiliteit een toevoeging voor jouw bedrijf. Hier kun je in de lease, maandelijks meer dan €380,00 op besparen. Door de Nissan Leaf en de Volkswagen E-golf gaat u altijd stijlvol en veilig de weg op.  

Shortlease een elektrische auto:  

De Nissan Leaf is één van de meest doorontwikkelde elektrische auto’s op de markt en daardoor zeer geschikt voor bedrijven en andere zakelijke rijders. De prijs van bestverkochte volledige elektrische auto 2018, heeft de Leaf te danken aan zijn geavanceerde veiligheidstechnologieën zoals intelligent cruise control en blindspot warning.   

De Volkswagen e-Golf is vertrouwd en vernieuwend tegelijk. Deze volledig elektrische versie van de Golf is duurzaam, innovatief en stil. De e-Golf herken je vanbuiten aan de blauwe designaccenten en LED verlichting. Veiligheid staat bij de e-Golf voorop met Multi Collision Braking en parkeersensoren. 

De 100% elektrische auto’s beschikken over genoeg vermogen om goed met het verkeer mee te rijden en ondertussen comfortabel achter het stuur te zitten.  

Wij komen op de dag van voorkeur jouw auto bij je op locatie halen en voorzien je dan direct van vervangend vervoer. Zo hoef je als ondernemer de dagindeling niet aan te passen. 

Wij bieden je de mogelijkheid om een shortlease contract af te sluiten met een minimale loopduur van slechts 1 maand. Na afloop van de minimale contractperiode kun je profiteren van een flexibele opzegtermijn 

Oplaadpunt bij je thuis en onderweg. 

Elektrische mobiliteit laat zien dat jouw bedrijf de factor ‘’planet’’ een belangrijk aspect in ondernemen vindt.  Zo ben je met elektrische mobiliteit altijd bezig met duurzaam ondernemen. Met een actieradius van ongeveer 250 tot 300 km is dit voor veel ondernemers één goedkope oplossing om van a naar b te gaan. 

Wanneer je overdag toch eens een lange rit moet maken is dit natuurlijk geen enkel probleem. De snelladers van Fastnet helpen je hierbij om binnen 45 minuten weer een 80% volle accu te hebben.  

Financiële vooruitgang voor jouw bedrijf.  

Dat elektrisch rijden een financiële vooruitgang is voor jouw onderneming, is een feit. Met een bijtelling van 4% en laadkosten van ongeveer €36,00 per maand, hoef je achteraf met weinig extra kosten rekening te houden.  

Wat je normaal zou betalen aan bijtelling (€230,00 tot €280,00 netto) voor een benzine- of diesel uitvoering kan door elektrisch rijden worden verlaagd naar ongeveer €42,00 per maand.  

Jouw bedrijf zal dus altijd kosten besparen door elektrisch te rijden; minder bewegende onderdelen, dus lagere onderhoudskosten; geen CO2-uitstoot, dus lagere eigendomskosten en minimale gebruikskosten. 

Beide modellen rijd je al vanaf €709,00 per maand op basis van 10.000 km. met een laadkosten van ongeveer €36,00. 

Categories
Shortlease Volvo XC90
Shortlease Volvo XC90
Vanaf 1.769,- p/mnd
SUV
excl. BTW
22%
Shortlease Volkswagen Passat
Shortlease Volkswagen Passat
Vanaf 689,- p/mnd
Sedan
excl. BTW
22%
Bijtelling in 2024

Bijtelling in 2024

Alyssa
4 January 2024
Het nieuwe jaar is weer aangebroken, en zoals altijd brengt dit bepaalde veranderingen met zich mee. Voor zakelijke...
Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?