Elektrische auto's: de toekomst op wielen
Elektrische auto's: de toekomst op wielen

Elektrische auto’s: de toekomst op wielen

De toekomst van mobiliteit ligt in elektrische auto’s. Het aantal mensen dat kiest voor een elektrische auto neemt ook snel toe en steeds meer bedrijven gaan over op elektrische bedrijfswagens. Het leasen van een elektrische auto is daarbij een populair alternatief voor de aanschaf van een elektrische auto. In deze blogpost gaan we dieper in op populaire elektrische leaseauto’s, populaire elektrische bedrijfswagens en het leasen van elektrische auto’s.

Populaire elektrische leaseauto's

Er zijn veel verschillende elektrische auto’s beschikbaar op de markt, maar sommige zijn populairder dan andere. De Tesla Model 3 is bijvoorbeeld een populaire keuze onder particulieren. Dit komt door de hoge actieradius, het moderne interieur en de uitstekende rij-ervaring. Andere populaire modellen onder particulieren zijn de Skoda Enyaq iV, Peugeot e-208 en de Kia e-Niro.

Populaire elektrische bedrijfswagens

Ook in het geval van bedrijfswagens zijn er enkele merken en modellen die erg populair zijn. Zo is de Opel Vivaro-e een populaire keuze vanwege de laadruimte en de prima actieradius. Daarnaast is ook de Mercedes-Benz eVito erg populair, vanwege het formaat en de actieradius. 

Het leasen van elektrische auto's

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een elektrische auto te leasen in plaats van deze aan te schaffen. Dit komt omdat het leasen van een auto veel voordelen heeft, zoals lage maandelijkse kosten en geen onderhoudskosten. Bovendien is het leasen van een elektrische auto een duurzamere keuze, omdat het gebruik van elektrische auto’s bijdraagt aan een schonere lucht en minder uitstoot van schadelijke stoffen.

Conclusie

Elektrische auto’s zijn de toekomst en steeds meer mensen en bedrijven maken de overstap naar elektrische mobiliteit. Er zijn veel verschillende populaire modellen beschikbaar, zowel onder de bedrijfswagens als onder de personenauto’s. Het leasen van een elektrische auto is een slimme keuze voor degenen die de voordelen willen ervaren van elektrische mobiliteit, zonder de zorgen en verantwoordelijkheden die komen kijken bij eigenaarschap. Door een elektrische auto te leasen kun je in een nieuwe, moderne auto rijden en profiteren van de nieuwste technologieën en innovaties op het gebied van elektrische mobiliteit. Als je op zoek bent naar een duurzame manier om te reizen, dan is het leasen van een elektrische auto zeker een optie die je in overweging moet nemen. 

Leasen bij Dealerleasing: de voordelen
  • Laagste prijsgarantie
  • Levering in heel Nederland
  • Binnen 24 uur rijden
Categories
Shortlease Ford Focus Station
Shortlease Ford Focus Station
Vanaf 739,- p/mnd
Station
incl. BTW
22%
Shortlease Mercedes Benz C klasse
Shortlease Mercedes Benz C klasse
Vanaf 1.369,- p/mnd
Station
excl. BTW
22%
Bijtelling in 2024

Bijtelling in 2024

Alyssa
4 January 2024
Het nieuwe jaar is weer aangebroken, en zoals altijd brengt dit bepaalde veranderingen met zich mee. Voor zakelijke...
Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?