Flexibiliteit in jouw Leasecontract: Extra Opties
Flexibiliteit in jouw Leasecontract: Extra Opties

Flexibiliteit in jouw Leasecontract: Extra Opties

Bij Dealerleasing heb je de mogelijkheid om wijzigingen in je contract aan te brengen en extra opties toe te voegen gedurende je contract. Zo kun je bijvoorbeeld een tank- en/of laadpas en kilometerregistratie toevoegen, maar kun je ook je auto upgraden of downgraden. In dit artikel vind je alles over de mogelijkheden die je hebt bij Dealerleasing. 

Auto upgraden of downgraden

Het kan voorkomen dat je er tijdens een lopend shortleasecontract achterkomt dat de auto toch niet helemaal bij jou past. Zo kan het zijn dat je op zoek bent naar een auto met betere prestaties, een auto die meer ruimte biedt of een auto die geavanceerdere technologie heeft dan de auto waarin je nu rijdt. Het kan ook zo zijn dat de kosten van je huidige auto te hoog zijn, dat je (tijdelijk) minder in de auto rijdt of dat je bijvoorbeeld naar de stad verhuist, waardoor een ander type auto gewenst is. In dat geval is het mogelijk om de auto te downgraden. Als je de auto wilt downgraden ben je echter wel verplicht om de looptijd van jouw shortleasecontract met enkele maanden te verlengen. Door te downgraden bespaar je wel weer op jouw maandelijkse leasekosten en rijd je altijd in een auto die past bij jouw behoeftes op dat moment. 

 

Neem contact op met jouw leaseadviseur als je graag jouw auto wilt upgraden of downgraden.

Tank- of laadpas

Als je een tankpas hebt, betaal je na een tankbeurt in plaats van met je bankpas of creditcard met de tankpas. Aan het einde van iedere maand ontvang je dan een factuur van alles wat er betaald is met de tankpas. Op deze manier kun je profiteren van vele administratieve voordelen. Zo behoud je een helder overzicht van de kosten en krijg je gedetailleerde informatie over de kilometerstand, locatie van het tanken, het bedrag en de datum. Daarnaast is het betalen met een tankpas erg veilig en kun je door gebruik te maken van een tankpas ook de BTW terugvorderen. 

Kilometerregistratie

Door jouw kilometerregistratie door ons te laten uitvoeren, kun je erg veel kostbare tijd besparen. Ook zijn professionele kilometerregistratiesystemen nauwkeuriger dan handmatige registratie. Rijd je minder dan 500 kilometer privé met de auto? Dan hoef je geen bijtelling te betalen. Wel moet je hiervoor je ritten bijhouden, om aan te kunnen tonen dat je dus niet meer dan 500 kilometer per jaar privé rijdt. Daarnaast is het voor sommige sectoren en bedrijven sowieso verplicht om kilometers te registreren.

Direct vervangend vervoer bij pech

Vervangend vervoer bij pech is standaard bij je lease inbegrepen, maar wel pas na 24 uur. Wil je direct vervangend vervoer, en niet eerst 24 uur moeten wachten? Dan is het ook mogelijk om als extra optie direct vervangend vervoer toe te voegen, zodat je nooit lang hoeft te wachten in een pechsituatie en je direct weer je weg kunt vervolgen.

Meer kilometers aanvragen

Heb je een contract afgesloten voor een x aantal kilometers per jaar, maar kom je erachter dat je toch meer rijdt? Dan is het een goed idee om het aantal kilometers in je contract omhoog te zetten. Dit betekent dat je maandelijks een hoger bedrag betaalt, maar voorkomt dat je de meerkilometerprijs moet betalen over jouw te veel gereden kilometers. Uiteindelijk is het dus altijd verstandig om jouw kilometers op te hogen zodra je erachter komt dat je te veel rijdt.

 

Neem contact op met jouw leaseadviseur als je meer kilometers wilt aanvragen.

Neem contact met ons op

Ik heb interesse in (kies een of meer opties):

Extra opties

Je gegevens

Leasen bij Dealerleasing: de voordelen
  • Laagste prijsgarantie
  • Geen jaarcijfers nodig
  • Levering in heel Nederland

Bekijk hier ons volledige aanbod

Categories
Shortlease Ford Focus Station
Shortlease Ford Focus Station
Vanaf 609,- p/mnd
Station
excl. BTW
22%
Shortlease Fiat 500-e
Shortlease Fiat 500-e
Vanaf 719,- p/mnd
Hatchback
incl. BTW
Bijtelling in 2024

Bijtelling in 2024

Alyssa
4 January 2024
Het nieuwe jaar is weer aangebroken, en zoals altijd brengt dit bepaalde veranderingen met zich mee. Voor zakelijke...
Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?