Nieuwe bedrijfswagens; bij ons voorradig
Nieuwe bedrijfswagens; bij ons voorradig

Nieuwe bedrijfswagens; bij ons voorradig

Waar er een heuse ‘code zwart’ heerst in de auto-industrie door een enorm tekort aan chips, is dit niet het geval bij Dealerleasing. In tegenstelling: door slim en vroegtijdig in te kopen zijn er bij Dealerleasing genoeg nieuwe bedrijfswagens op voorraad, beschikbaar voor lease.

No worries: wij hebben genoeg nieuwe bedrijfswagens in ons wagenpark

Wereldwijd is er, door corona, een groot tekort aan halfgeleiders, essentiële onderdelen van computerchips. In vele sectoren zorgt dit tekort aan computerchips voor grote problemen. Zo ook in de automotive branche. Veel lease- en huurmaatschappijen hebben moeite om hun wagenpark actueel en groot genoeg te houden om in de alsmaar groeiende vraag naar mobiliteit te voorzien. Fabrikanten kunnen vaak niet genoeg nieuwe auto’s leveren, waardoor veel partijen zoeken naar oplossingen zoals het opkopen van tweedehandsauto’s uit het buitenland. Dit leidt vooral tot stijgende prijzen voor de consument. Echter, Dealerleasing beschikt over een grote voorraad nieuwe bedrijfswagens, welke alleen maar aangevuld zal worden.

Levertijden bedrijfswagens: op korte termijn vervoer nodig?

Wanneer je ergens een auto of bedrijfswagen hebt besteld, kan het zijn dat je veel langer moet wachten op je auto dan in eerste instantie de bedoeling was. Daar komt bij dat experts schatten dat het chiptekort wel tot 2023 zal aanhouden.

Zit je in de tussentijd met een mobiliteitsprobleem? Wij kunnen je helpen! Bij Dealerleasing heerst er geen tekort aan bedrijfswagens. Wij hebben juist een grote voorraad nieuwe bedrijfswagens voor jou klaarstaan: snel leverbaar én tegen de laagste prijs.

In afwachting van je auto of bedrijfswagen kun je bij ons kiezen voor shortlease bedrijfswagens. Zo lease je al voordelig vanaf 1 maand een bedrijfswagen. Bij ons heb je de keuze uit zo’n 40 verschillende typen bedrijfswagens. Van een compacte Opel Combo tot een ruimere Opel Vivaro of zelfs een bakwagen. Op zoek naar een koelwagen, personenbus of dubbele cabine? Ook deze hebben wij in ons assortiment.

✔️ Leasen vanaf 1 maand ✔️ Laagste prijsgarantie ✔️ Levering in heel Nederland ✔️ Binnen 24 uur rijden

Vragen of contact opnemen?

Wij helpen je graag verder bij het oplossen van je mobiliteitsprobleem en voorzien je graag van één of meerdere bedrijfswagens. Bel naar 088 – 700 1818 of mail info@dealerleasing.nl. Je kunt ook gebruik maken van de chat op onze webiste.

Categories
Shortlease Audi Q7
Shortlease Audi Q7
Vanaf 1.769,- p/mnd
SUV
excl. BTW
22%
Shortlease Volvo XC90
Shortlease Volvo XC90
Vanaf 2.139,- p/mnd
SUV
incl. BTW
22%
Bijtelling in 2024

Bijtelling in 2024

Alyssa
4 January 2024
Het nieuwe jaar is weer aangebroken, en zoals altijd brengt dit bepaalde veranderingen met zich mee. Voor zakelijke...
Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?