Shortlease met BKR

Shortlease met BKR

Een auto leasen met negatieve BKR registratie is in veel gevallen bij Dealerleasing geen probleem. Wij beoordelen uw situatie zelf en laten dit niet door een extern bureau of kredietverstrekker doen. Wij werken open en transparant en kijken samen met u naar de mogelijkheden. We gaan ervan uit dat u als ondernemer goed kunt inschatten welke financiële mogelijkheden u heeft voor mobiliteit. Een stukje vertrouwen dat wij hebben in onze potentiële klanten. 

Als u een lening aangaat wordt deze geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel, afgekort BKR. Heeft u in het verleden ooit problemen gehad bij het terugbetalen van een lening, dan kunt u geregistreerd staan met een negatieve BKR. Ook al heeft u inmiddels al uw verplichtingen voldaan, een nieuwe lening afsluiten is dan vaak niet meer mogelijk. Als u een auto gaat leasen zal de leasemaatschappij uw financiële situatie beoordelen. Hiervoor gebruiken ze vaak externe kredietbeoordelaars. Een afwijzing is dan vaak het gevolg. Bij Dealerleasing doen we dit anders. Wij hebben namelijk onze eigen specialisten in dienst en die beoordelen uw situatie zelf. Omdat we dit niet door externe partijen laten doen, maar in staat zijn om dit zelf te beoordelen, kunnen wij uw situatie veel beter in kaart brengen. Een negatieve BKR registratie hoeft daarom in veel gevallen niet te betekenen dat u geen shortlease contract aan kunt gaan.

De voordelen van Dealerleasing

Uit ervaring blijkt dat we in 80% van de gevallen klanten met een negatieve BKR registratie kunnen helpen. Omdat shortlease weinig risico met zich meebrengt is het voor ons ook gemakkelijker om een contract met u af te sluiten. Shortlease is na verloop van uw contract per kalendermaand opzegbaar. Dit geeft niet alleen flexibiliteit voor ons, maar ook voor u als klant. Mocht uw situatie veranderen, dan kunt u gemakkelijk het contract opzeggen. Bij andere leasevormen is er vaak sprake van lange termijn contracten en wordt uw financiële achtergrond zwaarder meegewogen.

Wat zijn de gevolgen van een negatieve BKR registratie?

Een negatieve BKR registratie kunt u altijd voorkomen door op tijd te betalen. Helaas is dit voor ondernemers niet altijd mogelijk. Meerdere factoren kunnen ervoor zorgen dat u op enig moment niet in staat bent om te betalen. Een negatieve BKR registratie is het gevolg. Met een verzoek tot aanpassing kunt u een registratie laten verwijderen. Tot die tijd kan het moeilijk zijn om een bedrijfsauto te leasen. Dit heeft alles te maken met het risico dat het leasemaatschappij neemt, zeker als u geïnteresseerd bent in een contract voor lange termijn. Mocht u in deze situatie zitten, dan vinden wij het bij Dealerleasing belangrijk om naar uw verhaal te luisteren. Een shortlease is namelijk een erg goede uitkomst voor deze situaties. Op korte termijn bent u voorzien van mobiliteit en u hoeft geen langlopende verplichting aan te gaan.  

Zakelijke auto leasen met BKR registratie

akelijk leasen met een BKR registratie is bij veel leasemaatschappijen niet mogelijk. Onze aanpak is anders. Wij werken uitsluitend met persoonlijk contact en zoeken altijd naar een goede oplossing. We willen graag naar u luisteren. We zijn eerlijk en transparant, ook voor ons is het belangrijk dat u  uw maandelijkse leasetermijnen kunt blijven betalen.