Populaire auto's en merken 2023
Populaire auto's en merken 2023

Populaire auto’s en merken 2023

We zijn inmiddels al een paar maanden onderweg in 2023 en daarom is het een goed moment om alvast eens te kijken naar populaire en goede personenauto’s, automerken en elektrische auto’s die in 2023 verkrijgbaar zijn.

Automerken in 2023

Waarschijnlijk zijn velen van jullie nieuwsgierig naar hét beste automerk in 2023. Helaas is het niet makkelijk om hier een eenduidig antwoord op te geven, omdat dit uiteindelijk afhankelijk is van veel verschillende factoren. Zo spelen persoonlijke voorkeuren, betrouwbaarheid, veiligheid, prestaties en prijs/kwaliteitverhouding hier een rol in. Toch zijn er, gebaseerd op meerdere vragenlijsten, bepaalde automerken die boven de rest uit springen en bekendstaan om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en klantenservice. Zo staat Mercedes-Benz er bekend om voertuigen van hoge kwaliteit te leveren en staat BMW onder andere bekend om de goede prestaties van de voertuigen. Audi staat veelal bekend om de nieuwste technologieën en het mooie design, terwijl Kia juist bekendstaat vanwege de betrouwbaarheid en betaalbaarheid van de voertuigen. Wat nou precies het beste merk voor jou is, is dus afhankelijk van de punten die jij het belangrijkst vindt.

Compacte auto’s in 2023

Ben jij vooral geïnteresseerd in compacte auto’s? Goede keuze! Compacte auto’s hebben namelijk verschillende voordelen ten opzichte van grotere voertuigen. Compacte auto’s zijn over het algemeen zuiniger in gebruik en zijn een stuk wendbaarder, betaalbaarder en milieuvriendelijker dan grotere voertuigen. Er zijn verschillende populaire compacte auto’s, waarbij ieder voertuig zijn eigen pluspunten heeft. Ook hier is het weer afhankelijk van je eigen persoonlijke voorkeuren of een auto bij je past of niet. Een aantal van de populairste compacte auto’s zijn de Opel Corsa, de Volkswagen Polo, de Kia Picanto, de Ford Fiesta en de Fiat 500. 

Populaire elektrische personenauto’s

Elektrische auto’s worden steeds populairder. Het is dan ook niet gek dat er steeds meer nieuwe modellen geïntroduceerd worden op de markt. Elektrisch rijden is de toekomst en daarom kan het handig zijn om je alvast te verdiepen in de diverse beschikbare modellen. Populaire elektrische modellen van dit moment zijn onder andere de Volkswagen ID.3, de Kia e-Niro, de Audi e-Tron en de Nissan Leaf. De Volkswagen ID.3 biedt een comfortabele en veelzijdige rijervaring, de Kia e-Niro biedt veel ruimte, een goede actieradius en een goede prijs/kwaliteitverhouding, de Audi e-Tron is een luxe SUV en biedt dan ook een premium rijervaring, terwijl de Nissan Leaf erg betrouwbaar en betaalbaar is.  

Conclusie

In dit artikel hebben we enkele populaire automerken, compacte auto’s en elektrische personenauto’s op een rijtje gezet. Hopelijk hebben we je hiermee een beetje op weg kunnen helpen. Zou je toch graag hulp willen bij het kiezen van de juiste auto? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs helpen je hier graag bij. 

Leasen bij Dealerleasing: de voordelen
  • Laagste prijsgarantie
  • Geen jaarcijfers nodig
  • Levering in heel Nederland

Bekijk hier ons volledige aanbod.

Categories
Shortlease Porsche Cayenne
Shortlease Porsche Cayenne
Vanaf 3.289,- p/mnd
SUV
incl. BTW
22%
Shortlease Skoda Kodiaq
Shortlease Skoda Kodiaq
Vanaf 1.179,- p/mnd
SUV
incl. BTW
22%
Bijtelling in 2024

Bijtelling in 2024

Alyssa
4 January 2024
Het nieuwe jaar is weer aangebroken, en zoals altijd brengt dit bepaalde veranderingen met zich mee. Voor zakelijke...
Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?