Shortlease met BKR
Shortlease met BKR

Shortlease met BKR

Een BKR registratie? Geen probleem!

Je wil graag een auto leasen maar je hebt een negatieve BKR registratie. Geen zorgen! Wij beoordelen je situatie zelf. Er komt geen extern bureau of kredietverstrekker te pas. Wij werken open en transparant en denken met de klant mee.

Wat is een BKR registratie?

Wanneer je in het verleden ooit problemen gehad hebt bij het terugbetalen van een lening (>€250,-), kun je geregistreerd staan bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel met een negatieve BKR. Dit blijft geregistreerd staan, ook al heb je inmiddels aan je betaalverplichtingen voldaan. Een nieuwe lening afsluiten is dan vaak niet meer mogelijk.

Een negatieve BKR registratie kun je voorkomen door op tijd te betalen. Helaas is dit voor ondernemers niet altijd van toepassing. Meerdere factoren kunnen hier natuurlijk voor zorgen. Een negatieve BKR registratie is het gevolg. Met een verzoek tot aanpassing kun je een registratie laten verwijderen. Tot die tijd kan het moeilijk zijn om een personen-of bedrijfswagen te leasen.

Voor ons is dit niet het geval. Uit ervaring blijkt dat 80% van de gevallen klanten met een negatieve BKR kunnen helpen. Omdat shortlease weinig risico met zich meebrengt, is het voor ons ook gemakkelijker om een contract met je af te sluiten.. Mocht jouw situatie veranderen, dan kun je gemakkelijk het contract opzeggen. Bij andere leasevormen is er vaak sprake van lange termijn contracten en wordt jouw financiële achtergrond zwaarder meegewogen.

Vragen of contact opnemen?

Wij helpen je graag verder bij het oplossen van je mobiliteitsprobleem en voorzien je graag van een personen- of bedrijfswagen. Bel naar 088 – 700 1818 of mail info@dealerleasing.nl. Je kunt ook gebruik maken van de chat op onze website.

Categories
Shortlease Kia Ceed
Shortlease Kia Ceed
Vanaf 569,- p/mnd
Hatchback
excl. BTW
22%
Shortlease Ford Focus
Shortlease Ford Focus
Vanaf 739,- p/mnd
Hatchback
incl. BTW
22%
Bijtelling in 2024

Bijtelling in 2024

Alyssa
4 January 2024
Het nieuwe jaar is weer aangebroken, en zoals altijd brengt dit bepaalde veranderingen met zich mee. Voor zakelijke...
Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?