Shortlease zakelijk bij Dealerleasing
Shortlease zakelijk bij Dealerleasing

Shortlease zakelijk bij Dealerleasing

Shortlease is een flexibele vorm van zakelijk leasen die steeds populairder wordt bij ondernemers. Het biedt bedrijven de mogelijkheid om voor een korte periode een auto te leasen, zonder vast te zitten aan langdurige contracten en hoge kosten. Dealerleasing biedt verschillende voertuigen via shortlease aan, waaronder bedrijfswagens en personenauto’s.

Bedrijfswagen zakelijk shortleasen

Een bedrijfswagen is vaak onmisbaar voor ondernemers die regelmatig onderweg zijn. Dealerleasing biedt shortlease bedrijfswagens aan tegen zeer scherpe tarieven. Of het nu gaat om een bestelbus of bakwagen, bij Dealerleasing vind je altijd de juiste bedrijfswagen voor jouw onderneming. Bovendien zijn vrijwel alle bedrijfswagens uitgerust met de nieuwste technologieën en veiligheidsvoorzieningen.

Personenauto zakelijk shortleasen

Een personenauto is een onmisbaar onderdeel van jouw zakelijke mobiliteit. Of het nu gaat om een vergadering op een andere locatie, een afspraak met een klant of een rit naar het vliegveld, een auto biedt jou de vrijheid en flexibiliteit om overal naartoe te gaan. Bij Dealerleasing kan je kiezen uit verschillende merken, modellen en type auto’s, waaronder luxe auto’s, stadsauto’s, hybride auto’s en elektrische auto’s. Zo ben je altijd verzekerd van een auto die past bij jouw wensen en behoeften.

Operational lease met korte looptijd

Een operational lease is een vorm van leasen waarbij de leasemaatschappij verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud van de auto. Bij Dealerleasing kan je ook kiezen voor een operational lease met een korte looptijd, ofwel shortlease. Hierbij wordt een leasecontract afgesloten voor een periode van 1 tot 12 maanden. Deze vorm van leasen biedt ondernemers veel flexibiliteit, omdat zij het contract na de afgesproken looptijd maandelijks kunnen opzeggen of kunnen kiezen voor een andere auto met een nieuw leasecontract.

Wanneer kies je voor shortlease zakelijk?

Shortlease zakelijk is ideaal voor ondernemers die tijdelijk behoefte hebben aan een auto of bedrijfswagen, bijvoorbeeld bij een piek in de werkzaamheden of wanneer je een nieuwe medewerker aanneemt. Ook als je nog niet zeker weet welke auto het beste bij jouw onderneming past, is shortlease een goede optie. Zo kan je een model uitproberen en ontdekken of deze auto of bedrijfswagen past bij jouw wensen en behoeften.

Voordelen van shortlease zakelijk

Een van de grootste voordelen van een zakelijke shortlease is de flexibiliteit. Je zit niet vast aan langdurige contracten en kunt de auto na afloop van het contract eenvoudig inleveren of verlengen. Bovendien kan je een zakelijke shortlease precies afsluiten voor de maanden dat je de auto of bedrijfswagen nodig hebt, zodat je uiteindelijk niet betaalt voor een stilstaand voertuig. Ook hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud en reparaties, omdat dit allemaal door Dealerleasing wordt geregeld.

Leasen bij Dealerleasing: de voordelen
  • Laagste prijsgarantie
  • Levering in heel Nederland
  • Binnen 24 uur rijden
Categories
Shortlease Volkswagen E-Golf
Shortlease Volkswagen E-Golf
Vanaf 689,- p/mnd
Hatchback
incl. BTW
4%
Shortlease Ford Transit L3H2
Shortlease Ford Transit L3H2
Vanaf 709,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
excl. BTW
Bijtelling in 2024

Bijtelling in 2024

Alyssa
4 January 2024
Het nieuwe jaar is weer aangebroken, en zoals altijd brengt dit bepaalde veranderingen met zich mee. Voor zakelijke...
Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?