Shortleasen als ZZP'er
Shortleasen als ZZP'er

Shortleasen als ZZP’er

Voor veel zzp’ers is het vinden van een leaseauto lastig. Zij zijn namelijk op zoek naar de beste prijzen, maar hebben ook behoefte aan een flexibele vervoersoplossing. Shortlease is de ideale oplossing voor zzp’ers. Hierbij betaal je een vast bedrag per maand, waarmee vrijwel alle kosten voor de auto gedekt zijn. Bij Dealerleasing vind je de beste deals en vind je altijd een auto die bij je past.

Voordelen van Shortleasen als zzp’er

Shortlease biedt veel voordelen voor zzp’ers. Allereerst is het een flexibele vervoersoplossing. Je kunt de auto namelijk voor verschillende periodes leasen, dus zowel voor een korte als een langere periode. Als zzp’er kan je werk regelmatig veranderen, waardoor de flexibiliteit natuurlijk een groot pluspunt is. Daarnaast zitten in het vaste maandelijkse bedrag vrijwel alle kosten inbegrepen, zoals onderhoud, pechhulp en verzekering. Hierdoor heb je weinig omkijken naar de auto en kun je zorgeloos rijden. Shortlease is dan ook een betaalbaardere en flexibelere optie in vergelijking met kopen, huren of andere vormen van lease. 

 

Als je op zoek bent naar een betaalbare vervoersoplossing voor de korte termijn, dan is shortleasen als zzp’er een uitstekende optie. Het is een flexibele manier om een auto te leasen, waarvoor je geen grote investering hoeft te doen. Je kunt de auto net zo lang leasen als je wilt, afhankelijk van jouw behoeften. Het is daarnaast ook een goede optie als je af en toe een auto nodig hebt om voor korte periodes te gebruiken, bijvoorbeeld als je een tijdelijke opdracht hebt. 

Shortlease bij Dealerleasing

Shortlease is een geweldige oplossing voor zzp’ers die een flexibele, betaalbare vervoersoplossing zoeken. Bij Dealerleasing kun je kiezen uit een ruim assortiment auto’s, van kleine stadsauto’s tot luxe SUV’s. Bovendien kun je vrijwel altijd binnen 48 uur al de weg op en ben je dus snel weer mobiel. Kortom, shortleasen bij Dealerleasing is een ideale oplossing voor zzp’ers die betaalbaar en flexibel willen reizen. 

 

Bekijk hier ons shortlease aanbod of lees hier verder over het shortleasen als zzp’er.

Categorieën
Shortlease Volkswagen Tiguan
Shortlease Volkswagen Tiguan
Vanaf 1.049,- p/mnd
SUV
incl. BTW
22%
Shortlease Volkswagen Passat
Shortlease Volkswagen Passat
Vanaf 939,- p/mnd
Sedan
incl. BTW
22%
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?