‘Zakelijk leasen is dit iets voor mij?!’ Ondernemers opgelet!
‘Zakelijk leasen is dit iets voor mij?!’ Ondernemers opgelet!

‘Zakelijk leasen is dit iets voor mij?!’ Ondernemers opgelet!

“We spreken regelmatig ondernemers die aangeven dat ze nog niet zeker weten of zakelijk leasen bij hen past. De belangrijkste twijfel die ik dan hoor, is dat leasen duur is of dat leasen risico met zich meebrengt. Maar wat nu als ik je kan vertellen dat dit helemaal niet zo hoeft te zijn? Bij Dealerleasing kunnen we iedere ondernemer helpen met een passend leaseadvies.” Hoe dit in zijn werk gaat lees je in dit artikel.

 

Bas Paijmans is Leaseadviseur bij Dealerleasing. Samen met zijn collega’s probeert hij iedere ondernemer of starter te voorzien van het juiste leaseadvies. Bas legt uit:

 

“Het kiezen van een zakelijke leaseauto kan een lastige keuze zijn. Om de ondernemer een handje te helpen, inventariseer ik zijn of haar wensen, zodat de ondernemer een duidelijk beeld krijgt van de wensen. We kijken samen naar het budget, de looptijd van het leasecontract en de jaarkilometrage dat een ondernemer nodig heeft. Aan de hand van deze vragen bekijk ik welke auto’s binnen deze selectie vallen en bespreek ik deze met de ondernemer. We hebben immers vele auto’s op voorraad staan in alle segmenten en kunnen hierdoor meerdere opties leveren.”.

 

En hoe zit dit voor starters, welke voordelen kunnen zij eruit halen?

 

“Voor starters heeft zakelijk leasen verschillende voordelen t.o.v. bijvoorbeeld een voertuig kopen. Eén van deze voordelen is dat deze niet direct jaarcijfers hoeft te tonen bij het sluiten van een (short)leaseovereenkomst. Wij denken graag met starters hierin mee en maken ons aanbod daarop ook passend.”

 

“Een tweede voordeel is dat een auto kopen meestal een grote investering is voor een startende ondernemer. Als deze gaat leasen bespaart de startende ondernemer veel kapitaal, die deze direct in de onderneming kan steken. Daarnaast is het zo dat bij ons de looptijden van de contracten erg uiteenlopend zijn, waardoor de starter zichzelf flexibel kan opstellen. Een leasecontract kan namelijk al vanaf 1 maand bij ons worden afgesloten, waardoor de starter nooit vastzit aan lange contracten.”

 

“Daarnaast rijdt de starter bij ons voor een vast bedrag per maand. Indien deze een leasecontract afsluit, is deze overeenkomst all inclusive. Dit houdt in dat de kosten voor onderhoud, wegenbelasting, afschrijving en direct vervangend vervoer bij pech en schade zitten inbegrepen in het leasetarief. Dit heeft als voordeel dat de starter niet snel te maken krijgt met onverwachte kosten.”

“Indien de ondernemer een leasecontract afsluit bij Dealerleasing is dit altijd all inclusive”

Maar wat heeft een ondernemer nodig om te kunnen leasen?

“Om te kunnen leasen bij Dealerleasing zijn er weinig stappen nodig. De ondernemer hoeft enkel een geldig KvK nummer te hebben, dit is een keuze die wij bewust gemaakt hebben omdat wij ons willen specialiseren op de ondernemers.

 

Indien de ondernemer de offerte die we samen opgesteld hebben getekend heeft, vragen wij verder in ons proces om extra gegevens. Deze worden door mijn collega’s van aftersales opgevraagd per e-mail.

 

Ben je als ondernemer geïnteresseerd in zakelijk leasen en zou je graag een keer een vrijblijvend adviesgesprek aangaan met een van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op!

 

Categories
Shortlease Opel Corsa
Shortlease Opel Corsa
Vanaf 629,- p/mnd
Hatchback
incl. BTW
22%
Shortlease BMW X5
Shortlease BMW X5
Vanaf 2.619,- p/mnd
SUV
excl. BTW
22%
Bijtelling in 2024

Bijtelling in 2024

Alyssa
4 January 2024
Het nieuwe jaar is weer aangebroken, en zoals altijd brengt dit bepaalde veranderingen met zich mee. Voor zakelijke...
Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?